Adverteren

Ooit al tranen met tuiten gelachen tijdens De Slimste Mens? Je hart sneller voelen kloppen tijdens het beluisteren van een Spotify-playlist of in je pen gekropen na het lezen van een opiniestuk in de krant?
Met de steengoeie content die we dagelijks maken, raken we miljoenen lezers, kijkers, luisteraars en surfers. Aan ons om hen ook te beroeren met jullie verhalen. Met ons breed portfolio aan kwaliteitsvolle media helpen wij merken om hun doelgroepen op een impactvolle en creatieve manier aan te spreken.

Ads

Bij Ads & Data komen sterke mediaspelers samen. Vanuit de alliantie gedachte gaan we tot het uiterste om jouw doelstellingen te realiseren. Met onze waaier aan premium mediakanalen: offline en online, breed en niche, relevant en nog relevanter, willen wij de partner zijn waar jouw advertentiebudget het beste is besteed.

Tv kijken

Televisie

Een groot bereik, een sterke impact en een perfecte meetbaarheid, dat is de kracht van tv! Bij Ads & Data bereik je met de juiste zenderkeuze in een mum van tijd je doelgroep. Klassieke tv-spot of sponsoring? Samen creëren we een campagne die opvalt én die vooral blijft hangen bij de kijker.

Ontdek de mogelijkheden van adverteren op TV
Krant lezen

Print

6 op 10 Belgen lezen dagelijks een krant in print of digitaal. Een print ad in één van de Ads & Data titels heeft een hoge attentiewaarde en is impactvol. Een campagne is snel opgezet: vandaag beslissen, overmorgen sta je in de krant. Een printcampagne scoort bovendien erg hoog inzake betrouwbaarheid.

Lees hier wat Print kan betekenen voor jou merk
Digitaal

Digitaal

Wil je extra bereik aan je televisiecampagne toevoegen via online video? Of via impactvolle display ads je merk in de kijker zetten op ons netwerk of specifieke sites? Wil je een AR lens maken voor Snapchat? Je podcast promoten op Spotify? Of mik je op een business doelgroep via LinkedIn?

Ontdek de verschillende mogelijkheden van digitaal
Crossmedia

Crossmedia

Adverteerders die bij hun consumenten in beeld willen blijven, hebben meer dan ooit nood aan een hele waaier van media touchpoints. Onze crossmedia-cel gidst je door onze waaier van opportuniteiten en coördineert projecten van A tot Z in overleg met adverteerder, media agency en het creatieve bureau.

Regionaal

Regionaal

Wil je specifiek in je eigen regio adverteren op verschillende online kanalen tegelijk? Dan is AdStudio de oplossing! Via AdStudio kan je adverteren op premium merkensites in combinatie met sterke sociale media. Je hoeft niet zelf in complexe systemen te duiken. Ons team van media experten doet dit voor je.

Ontdek AdStudio
Creatieve oplossingen

Creatieve Oplossingen

Wij helpen je om op een creatieve manier over je merk te communiceren, in lijn met het DNA van onze merken en nauw aansluitend bij de interesses van onze bezoekers, kijkers, lezers en luisteraars. Zo kunnen we jouw merk en haar doelgroepen op een geloofwaardige manier met elkaar in contact te brengen.

Data

Data is één van de pijlers en meer dan een bouwsteen van Ads & Data, dat is méér dan duidelijk. Sommigen durven dit het nieuwe goud noemen, anderen een te polijsten diamant. Wij bekijken het als een bijzonder interessant project waarin we nieuwe opportuniteiten zien en oplossingen om nu net de brug te slaan tussen adverteerders, agencies en publishers.

Een project in volle evolutie

Vanuit het bestaande aanbod willen we verder groeien in producten en expertise. Een basisaanbod aan segmenten wordt ter beschikking gesteld. In functie van de noden van onze klanten en de gestelde KPI’s zullen custom segmenten, lookalike en predictive data worden toegevoegd.
Verder bekijken we hoe we hen betere inzichten kunnen verschaffen in de data die ze zelf ter beschikking hebben of de campagnes die op ons netwerk zullen draaien.
Maar we kijken en bouwen verder. Er is vraag naar easy buying platformen, een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot onze data én onze inventaris, dit zowel op nationaal als regionaal vlak. We zijn en blijven ambitieus en vanuit samenwerking zijn we overtuigd dat het samenbrengen en optimaliseren van deze tools zal leiden tot een krachtig aanbod/platform in de markt. Meer dan ooit met de intentie “we un-waste”.

Gepersonaliseerde dataservice

Naast de kant-en-klare segmenten, bieden we ook een gepersonaliseerde dataservice. Onze data scientists helpen adverteerders om doelgroepen op maat van hun merk te bouwen. Want hoe gerichter een campagne wordt uitgeleverd, hoe relevanter de boodschap voor de consument wordt en hoe performanter de resultaten zijn. Transparantie en respect in relatie met zowel onze lezers als adverteerders zal hierin steeds voorop worden gesteld.

Quote Koen Van Rhijn, COO
“Niets in dit verhaal zal gebeuren zonder de juiste toestemming van onze kijkers, luisteraars, lezers en surfers.”