Missie, visie & waarden

Bij Ads & Data willen we merken en mensen verbinden. Elke dag opnieuw bouwen we samen stap voor stap aan een duurzaam succesverhaal.

Hieronder ontdek je waar Ads & Data voor staat en waar we naartoe willen in de toekomst.
We distilleerden 5  waarden die we als bedrijf belangrijk vinden en die dienen als rode draad in onze werking.

De Ads & Data missie en visie

Missie

Onze Missie

Gericht en duurzaam onze consumenten en partners verbinden met onze sterke merken door een uniek lokaal ecosysteem te bouwen.

Onze Visie

Bij Ads & Data geloven wij in de relevantie en de kwaliteit van lokale content en in het belang van allianties om de lokale markt competitief te houden t.o.v. internationale spelers en dat vat onze baseline ‘One & not the same’ goed samen. ’One’ benadrukt het onderscheidende karakter van een thought leader zoals Ads & Data. We verbinden partners, merken en concurrenten met elkaar in het lokale ecosysteem. ‘Not the same’ benadrukt de diversiteit die niet alleen een belangrijke rol speelt in onze strategie en in onze merken, maar ook in de verschillende media die we aanbieden en in het rijke palet aan doelgroepen die we dagdagelijks via onze merken bereiken.

 

Onze Waarden

Verbinden


Wij zijn de katalysator van ons open ecosysteem tussen mediamerken, technologiebedri­­jven, de communicatiesector en de adverteerders. We staan dicht bij onze klanten en leveranciers en bouwen bruggen in functie van hun en onze noden. Waarbij we kennis en expertise delen. Op zo’n manier dat langetermijnrelaties ontstaan. Wees flexibel, verantwoordelijk en zoek naar de juiste impact.

Ondernemen

Ondernemen


Wij zijn challengers in hart en nieren. Ons onderscheiden doen we door creativiteit en innovatie steeds hoog in het vaandel te dragen en geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. We blijven grenzen verleggen. We durven dingen in vraag te stellen. Wees nieuwsgierig, creatief en innovatief.

Vertrouwen

Vertrouwen

Wij zijn ervan overtuigd dat collectieve kracht leidt tot de mooiste verwezenlijkingen. Ons vertrouwen in elkaar, onze integriteit en diversiteit, de gezamenlijke ervaring &  unieke talenten – van elkeen van ons – maken ons rijker. Onze gesprekken vormen de basis van ideeën en oplossingen. Ieders mening, hoe anders ook, is belangrijk. Daarom investeren we in elkaar, staan we open voor verschillende standpunten en verwelkomen we feedback. We doen dat met het grootste respect voor elkaar, altijd! Wees open-minded, loyaal en constructief.

Doelgericht werken

Voor ons geen geneuzel en getreuzel. Eens het duidelijke doel voor ogen gaan we ervoor. Heel gericht. We denken in oplossingen, kijken naar het grotere geheel en nemen onze verantwoordelijkheid. We kijken vooruit en brengen continue verbetering. We nemen onze partners mee zodat we kunnen bijsturen. Wees efficiënt, effectief en breng ritme.

Duurzaam handelen

Bij Ads & Data hechten we veel belang aan duurzaamheid. Ieder van ons draagt onze duurzaamheidsvisie dan ook dagelijks met de glimlach uit. Wij bouwen duurzame relaties uit met onze medewerkers, klanten, stakeholders. In ons bedrijf streven we naar een goede work/life balans. Denk steeds op lange termijn en investeer in de toekomst.