Tarieven

Hieronder vind je alle tarieven en mogelijkheden om in onze media te adverteren. Heb je nog vragen of wil je een campagne op maat? Neem dan een kijkje bij Adverteren.

Display

Effectief gezien worden met display kan op vele manieren.  Van advertenties in onze populaire nieuwstitels, een banneradvertentie in één of meerdere sites van ons kwalitatief portfolio tot een full page in de premium magazines. Of kies voor de impactvolle oplossingen van Snapchat.

Digitale Tarieven Digitale Tarieven Luxemburg Print Tarieven Print Tarieven Classifieds Print Tarieven Familieberichten Print Tarieven Luxemburg Print Gatefold

Video

Video advertising kan zowel met spots rond de populaire tv-programma’s op tv en online, maar ook bij de exclusieve online videocontent op onze merkensites.  Graag meer weten over de tarieven van onze tv-zenders? Neem dan contact op met je accountmanager of download de tv-schema’s via Mediapro.

Online Video Tarieven ATV ROB-tv TV Limburg TV Oost Contact sales

Audio

Podcasts zijn populairder dan ooit en worden massaal beluisterd. Ook onze podcasts laten een flinke stijging zien in het aantal luisteraars. Uitschieters zijn de podcasts van De Standaard en Het Nieuwsblad.  Wil jij weten wat het kost om met jouw merk in onze populaire podcasts te staan?

Audio Tarieven Radio Latina Tarieven