Zet jouw merk in de kijker in de gemeentenieuwsbrief

De gemeentenieuwsbrieven van Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en Nieuwsblad verzamelen telkens het nieuws van de dag dat belangrijk is voor specifieke gemeentes.

Onze nieuwsmerken Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en Nieuwsblad belanden dagelijks in de mailbox van zo’n 150.000 abonnees.  De gemeentenieuwsbrief verzamelt telkens het nieuws van de dag dat belangrijk is voor die specifieke gemeentes.

Sinds 1 maart is het nu ook mogelijk om als adverteerder jouw merk in de kijker te zetten in de gemeentenieuwsbrief. Zo kan je als adverteerder exclusief aanwezig zijn rond nieuwsartikels die relevant zijn voor lezers uit de streek en zelf bepalen op welke gemeentes je wil inzetten.

Bovendien kan je in combinatie ook een week lang aanwezig zijn op de websites van de kranten (nieuwsblad.be, hbvl.be en gva.be) in de door jouw gekozen gemeentes die voor jouw merk relevant zijn.

Om dit nieuwe aanbod te lanceren, geniet je nu van 15% korting!
Deze korting geldt indien je een campagne boekt waarbij je de gemeentenieuwsbrief en de online aanwezigheid combineert en waarbij het contract tussen 1 en tot met 31 maart wordt ondertekend.

Download hier de fiche van de gemeentenieuwsbrief

Graag meer weten?

Contacteer jouw vertrouwde account manager.