Highlights in juni bij HGTV, Discovery, TLC, ID, Eurosport, Njam! en History Channel

Wil je op de hoogte blijven van de programma's die in juni te zien zijn op HGTV, Discovery, TLC, ID, Eurosport, Njam! en History Channel? We hebben alles samengebracht in een handig overzicht, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.

HGTV

In ‘Renovation Aloha’ renoveert het echtpaar Kamohai en Tristyn Kalama huizen op het eiland Oahu, Hawaï en dat brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Ze renoveren een huis met zoveel termietenschade dat ze voor het sloopwerk zelfs geen hamer nodig hebben. Op de koop toe komen er steeds meer problemen aan het licht. 

In ‘Why The Heck Did I Buy This House?’ helpt ontwerper en verbouwer Kim Wolfe huiseigenaren die spijt hebben van hun aankoop. Kim en haar team nemen een ranch onder handen, die meer op een hindernissenparcours lijkt. Ze transformeren een oubollige ranch uit de jaren 50, die blind gekocht werd, tot een droomoase in de woestijn. 

Lees meer over de nieuwe zender HGTV

Discovery

In ‘Naked & Afraid: Castaways’ worden negen doorwinterde kandidaten gedropt op een afgelegen eiland zonder kaart of gereedschap. Ze moeten overleven met wrakstukken en puin dat over het eiland verspreid ligt. Het belooft hun overlevingstocht een enorme uitdaging te maken.

In het twintigste seizoen van ‘Deadliest Catch’ barst een hevige strijd los bij de heropening van de krabvisserij. Veteranen en nieuwkomers gaan de confrontatie aan te midden van de zwaarste winterstormen in twee decennia, veroorzaakt door een zeldzaam El Niño-weerpatroon. Hierdoor wordt krabben vangen gevaarlijker dan ooit.

TLC

Surfen, zand en verleiding, het zijn de drie basisingrediënten voor het nieuwe seizoen van ‘90 Day Fiancé: Love in Paradise’. De koppels gaan naar een paradijselijk eiland en proberen, ondanks hun verschillende levensstijlen, een flirterige affaire om te zetten in een permanente relatie. Dit seizoen geeft een inkijk in de uitdagingen en romantiek van internationale relaties onder de zon.

In het zevende seizoen van ‘My 600Lb Life: Where Are They Now’ is te zien hoe het gaat met de patiënten van Dr. Nowzaradan die in het verleden veel zijn afgevallen.  Hun ups en downs zijn te volgen doorheen de serie en we zien hoe hun leven is veranderd sinds ze veel gewicht verloren.

Bekijk het volledige aanbod op TLC

ID

Presentatrice Holly Madison onthult in ‘Lethally Blonde’ de verhalen van jonge vrouwen die sexappeal gebruiken om macht te krijgen. Ze belanden in een wereld van jaloezie en obsessie die snel gevaarlijker wordt dan ze ooit hadden verwacht. Deze serie werpt licht op de duistere kant van schoonheid en verleidelijkheid.

In ‘Mean Girl Murders’ duiken programmamakers in waargebeurde mysteries die de duistere kant van vrouwelijke connecties en rivaliteit weergeven. Elke aflevering van het tweede seizoen staat in het teken van één meeslepend mysterie. Ontdek de koninginnen, wannabes en wie leeft en sterft door jaloezie en roddels. Deze serie onthult de sinistere onderkant van sociale dynamiek onder vrouwen.

Eurosport

Het is een drukke maand juni op Eurosport. De iconische race ’24 Hours of Le Mans’ staat terug op de planning. Met grote snelheden en moeilijke uitdagingen, belooft het ook dit jaar een onvergetelijk racespektakel te worden. Het is een strijd tegen de klok. Welk team zal zich na 24 uur uiteindelijk kronen als winnaars van de meest prestigieuze endurancerace ter wereld?

Eind juni staan miljoenen fans ook weer klaar om de ‘Tour de France’ te kunnen volgen. Van sprintduels op vlakke wegen tot indrukwekkende beklimmingen in de bergen, elke etappe belooft een spektakel te worden. Zal Tadej Pogačar na de Ronde van Italië ook de Ronde van Frankrijk winnen?

Volg hier de 24 uur van Le Mans

History Channel

Dit seizoen komt het team van ‘The Curse of Oak Island’ naar Nederland en België. Het team, inclusief de befaamde Nederlandse onderzoeker Corjan Mol, onderzoekt aanwijzingen in onze regio die bijdragen aan het ontrafelen van het 227 jaar oude mysterie van Oak Island. In de zomer van 2023 ontdekte hij, met hulp van een expert in middeleeuwse mijnbouw, geheime ondergrondse ruimtes vol symbolen van de Tempeliers in Valkenburg aan de Geul en onder het plateau van Caestert bij Maastricht. Deze ruimtes dateren al uit de 14e eeuw, toen de Tempeliers op de vlucht waren voor de Franse koning. Deze ontdekkingen doen denken aan soortgelijke ruimtes in andere Europese landen, wat het team genoeg redenen geeft om naar Nederland te reizen.

Njam!

In ‘Foodies & The City’ gaan drie Nederlandse vriendinnen op een culinaire reis door vijf Vlaamse steden. Lynn van de Vorst, Tess Posthumus en Maud Raaijmakers verkennen de smaakvolle kant van Antwerpen, Diest, Hasselt, Gent en Knokke. Tess, als ervaren cocktailexpert, shaket de heerlijkste drankjes bij elkaar. Maud, de creatieve tafelstyliste, vindt de mooiste interieurhotspots en dekt sfeervolle tafels. Lynn, de foodie van het trio, proeft allerlei lekkernijen en bereidt zelf verrukkelijke hapjes. Na een dag vol ontdekkingen creëren ze thuis een gezellige avond met eten, drinken en decoratie.
De campagne Njam! trekt eropuit neemt je mee op culinaire avonturen door Vlaanderen. Redactrices Stephanie Bex en Silke Van Engeland ontdekken de leukste culinaire festivals, de beste ijsjes, markten en verborgen picknickplekjes.

Jouw merk in de kijker zetten op één van onze themazenders?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be