Highlights bij Discovery, TLC, HGTV, BBC First, History, Njam! Comedy Central en MTV

Wil je op de hoogte blijven van de programma's die in mei te zien zijn op Discovery, TLC, HGTV, BBC First, History, Njam!, Comedy Central en MTV? We hebben alles samengebracht in een handig overzicht, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.

HGTV

HGTV, de nieuwe lifetyle zender in Vlaanderen, gaat van start met zowel hartverwarmende als spannende renovaties. In Battle On The Mountain strijden drie teams in Colorado om berghutten te transformeren tot echte luxe oases. In Celebrity IOU verrassen beroemdheden hun geliefden met adembenemende make-overs. Jay Leno helpt zijn trouwe medewerker David met een badkamerrenovatie, bijgestaan door de Property Brothers. My Lottery Dream Home volgt enkele geluksvogels op hun zoektocht naar de ideale woning met de hulp van David Bromstad. Wat wordt hun nieuwe droomhuis? Renovation Wild neemt je mee naar de wilde Zambiaanse natuur, waar het gezin Cumings hun safarikampen renoveert.

Lees meer over de gloednieuwe zender HGTV

Discovery

In Richard Hammond’s Workshop is het een enorme uitdaging om een sportieve 1947 Delahaye oldtimer in het originele kleur te restaureren. De populaire televisiepresentator Richard Hammond gaat er mee aan de slag. In Outback Crystal Hunters gaan pioniers op zoek naar lucratieve kristallen in de prehistorische Outback van Australië, met spectaculaire vondsten tot gevolg. In Ierland, duikt tv-persoonlijkheid Vogue Williams in de wereld van paranormale activiteiten in de serie Spooked Ireland. De politie van Groot-Brittannië zorgt ervoor dat de wegen veilig blijven in Car Pound Cops, ondanks de vele auto’s zonder geldige verzekering. Ten slotte verkent de Saoedische freediver Salma Shaker de koraalriffen in de prachtige documentaire Beneath the Surface: Fight for Corals.

TLC

In Down Home Fab zetten Chelsea en Cole DeBoer gedurfde ontwerpen neer in South Dakota, waarbij ze cliënten uit hun comfortzone halen met opvallende renovaties. Dorothy, de verkoopsdirecteur van Kleinfeld, beleeft een bijzonder moment wanneer ze zelf besluit te trouwen in Say Yes To The Dress. Ook Lori Hall verrast de hele winkel met haar zoektocht naar een bruidsjurk en dat terwijl ze acht maanden zwanger is. In Seeking Sister Wife verkennen Nick Davis en zijn drie vrouwen de mogelijkheid van uitbreiding. Wat gebeurt er als je een extra partner in de relatie brengt?  Terwijl Ashley haar zoektocht naar liefde deelt met steun van haar man Shane. Take My Tumor volgt mensen met extreme tumoren terwijl artsen alles doen om te helpen.

History

Secrets in the Sand onthult eeuwenoude wonderen die worden blootgelegd door veranderende woestijnlandschappen als gevolg van klimaatverandering. Zo komen verloren steden en mysterieuze formaties aan het daglicht. Forged in Fire plaatst de beste wapensmeden tegenover elkaar in een strijd om replica’s van historische wapens te maken onder immense tijdsdruk, waarbij ze strijden om de titel van “Forged in Fire Champion” en $10.000. Royal Autopsy keert terug met nieuwe verhalen over dode heersers. Dit door een nieuw onderzoek met moderne forensische analyse en dramatische reconstructie. De serie onthult niet alleen hoe de vorsten stierven, maar ook de wereld waarin ze leefden.

MTV

Ex on the Beach: Double Dutch is terug. Het nieuwe seizoen (10) is anders dan alle andere seizoenen… De Tablet of Terror heeft dit jaar bekende gezichten van de afgelopen seizoenen verzameld en is klaar om hun zonnige Colombiaanse vakantie te veranderen in één grote hel. Veel tijd om te genieten is er niet want de Tablet of Terror heeft voor de All Stars grote plannen in petto. Zal de heisa tot ongekende hoogte stijgen of weten de All Stars hun emoties in toom te houden te midden van alle drama?

BBC First

In het tweede seizoen van Harry Wild ontdekt dat het hoofdpersonage dat ze een getalenteerd onderzoekster is. Ze wordt gedwongen om zich te bemoeien met de politiezaken van haar zoon die politierechercheur is. Samen met Fergus Reid krijgen de totaal verschillende partners van het Wild/Reid Detective Agency te maken met misdadigers die op de vlucht zijn in Ierland. In TrueLove sluiten 70-jarige vrienden dronken een moordpact met verrassende gevolgen. Philippa Leach, de eerste vrouwelijke politieagente van Groot-Brittannië, en haar oude vlam, een SAS-veteraan, voelen zich beiden verloren. Wat begint als plezier, verandert snel in een schokkende realiteit.

Meer info over TrueLove kan je hier terugvinden

Njam!

In Sarah’s Sweet Table tovert patissier Sarah Renson elke zondag de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts uit haar oven. Sarah heeft haar vaardigheden geleerd bij de beste patissiers en heeft vervolgens haar eigen zaak in Leuven geopend. Haar zelfgemaakte gebak is razend populair en wordt nu geserveerd in horecazaken over heel Vlaanderen. Nu deelt ze haar passie voor alles wat zoet is in haar eerste bakprogramma op njam! Ontdek Sarah’s handige tips en eenvoudige baktechnieken en verras je gasten met heerlijke zelfgemaakte desserts tijdens je volgende koffieklets.

Ga zelf aan de slag met alle recepten van Sarah Renson

Comedy Central

Rules of Engagement is dagelijks te zien in de maand mei. Volg de ups en downs van relaties in deze komedieserie. Elke week is er een nieuw seizoen (van seizoen 2 tot 5). Buikspreker Jeff Dunham praat samen met zijn favoriete karakters over relaties en over hoe het kan lopen in de liefde. Dit allemaal te zien in Jeff Dunham: I’m with Cupid. Er zijn ook nieuwe afleveringen van The Daily Show en het tweede seizoen van Beavis & Butthead.

Jouw merk in de kijker zetten op één van onze themazenders?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be