Eurosport

Fuel your passion

Al sinds 1989 is Eurosport dé zender voor de echte sportliefhebber. Met een aanbod van meer dan 120 sporten vind je als kijker altijd jouw favoriete sport. Van de grote wielerrondes tot de Grand Slams en van snooker tot de wintersporten. En tot en met 2032 is Eurosport ‘Home of the Olympics’ waardoor je terecht kunt voor álle olympische wedstijden. Eurosport is ook ‘Home of The Experts’. Voormalige topsporters zijn als (co-)commentator aan de zender verbonden.

Eurosport is ook beschikbaar via de website eurosport.com en biedt gratis toegang tot nieuws, artikels, uitslagen, podcasts en hoogtepunten van evenementen. Eurosport biedt ook toegang tot live streaming en on-demand toegang tot al onze Eurosport-kanalen, live-evenementen en andere premium inhoud.

Eurosport - Home of The Olympics

Home of The Olympics

Eurosport heeft voor 48 landen in Europa de exclusieve multimediarechten van alle Olympische Spelen die gehouden worden tot en met 2032. Als Home of the Olympics is het de ambitie om meer mensen – via meer schermen dan ooit – een ultieme Olympische beleving te geven. Gedurende het jaar zendt Eurosport bovendien heel veel olympische sporten live uit: van atletiek en biatlon tot skispringen en zwemmen.

Eurosport - Home of Grand Slam Tennis

Home of Grand Slam Tennis

Eurosport mag zich in België Home of Grand Slam Tennis noemen. Alle vier de Grand Slams – Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open – zijn van de eerste service tot en met het laatste matchpoint te zien bij Eurosport.

Eurosport - Home of Cycling

Home of Cycling

Het wielrennen is een van de pijlersporten van Eurosport. Jaarlijks zendt de Home of Cycling ruim 200 dagen rechtstreeks wielrennen uit, waaronder alle grote rondes: de Giro d’Italia, de Tour de France en de Vuelta. Plus meer dan 30 UCI World Tour -wedstrijden. Opgeteld is dat zo’n 2500 uur live wielrennen via alle kanalen.