TLC

TLC

Celebrate life. Together.

TLC is dé lifestyle entertainment TV-zender en en bereikt ruim 340 miljoen huishoudens in meer dan 90 landen. TLC is fris en anders en vertelt mooie, ontroerende en altijd oprechte verhalen over bijzondere en kleurrijke mensen. Het durft daarbij altijd een stapje verder te gaan en toont onderwerpen die vaak onbesproken blijven.

TLC brengt een opvallende mix van onbekende subculturen, fascinerende families, enthousiaste bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en invloedrijke stylisten. TLC biedt een verrassende twist op alledaagse en niet-alledaagse onderwerpen, zonder daarbij een oordeel te vellen. Kortom, het echte leven, nét even anders bekeken.

TLC is fris en anders. Hier vind je mooie, ontroerende en altijd oprechte verhalen. Over bijzondere mensen met kleurrijke karakters. Een mix van onbekende subculturen, fascinerende families, enthousiaste bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve meesterbakkers en invloedrijke stylisten. De verhalen geven een verrassende twist aan alledaagse en niet-alledaagse onderwerpen, zonder daarbij een oordeel te vellen. Kortom, het echte leven, nét even anders bekeken.

Key programma’s

Say Yes to the Dress

Hoe vind je de perfecte bruidsjurk? Bevlogen bruiden vanuit heel Amerika gaan daarvoor naar de beroemde bruidsboetiek Kleinfeld’s Bridal, waar honderden verschillende exemplaren hangen. Maar de enorme hoeveelheid aan prachtige jurken maakt de keuze er niet altijd makkelijker op. Zeker niet als de bruiden ook nog hun kritische familieleden en vrienden hebben meegenomen. Aan Fashion Director Randy Fenoli en zijn ervaren consultants de taak om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de bruid. Het is tenslotte háár dag. Krijgen Randy en zijn collega’s de bruid en aanhang zover dat ze volmondig ja zeggen tegen de jurk?

Say Yes to the Dress Benelux

Stylist en presentator Fred van Leer is expert op het gebied van fashion en hij weet als geen ander hoe hij een vrouw zich op haar mooist kan laten uitzien. In Say Yes To The Dress Benelux helpt Fred  brides-to-be met het vinden van de perfecte trouwjurk. Fred wordt bijgestaan door de stylisten en specialisten van Koonings The Wedding Palace, die precies weten wat er op het gebied van bruidsmode trending, nieuw en beschikbaar is, waardoor de aanstaande bruiden met de mooiste jurk de zaak uitlopen.

Little People, Big World

Kleine mensen met grote daden. Zo zou je de Roloff-familie in een zin kunnen omschrijven. Vader Matt en moeder Amy (inmiddels gescheiden) zijn beiden klein van stuk, net als hun zoon Zach, maar hun levenswijze is groter dan je in menig huishouden tegenkomt. Ze houden niet van stilzitten en willen samen met hun drie andere kinderen Molly, Jacob en Jeremy – die wel een gemiddelde lengte hebben – en de partners van Zach en Jeremy, Tori en Audrey, het maximale uit het leven halen.

Cake Boss

Een Italiaans-Amerikaanse banketbakkersfamilie bestaande uit een moeder, vier zussen, drie zwagers en één baas: Buddy Valastro, alias de Cake Boss. Dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere real-life soap. Buddy is een van de meest artistieke en succesvolle banketbakkers van Amerika, met een karakteristiek Italiaans temperament. Naast de spectaculaire taarten die hij maakt voor verschillende beroemdheden, staan er dagelijks rijen gewone klanten voor de deur van zijn Carlo’s Bakery. In een gemiddelde week vliegen er meer dan 300 taarten over de toonbank. De druk is dan ook hoog, wat soms tot spanningen leidt in de hechte banketbakkersfamilie. Maar tussen de hectiek door is er altijd tijd voor humor en hilariteit en worden er de prachtigste kunstwerken gebakken.