Over ons

Ads & Data is gebouwd op stevige funderingen: de reclameregies van Mediahuis, Telenet/SBS, Pebble Media en Proximus Skynet. Samen zijn we een team van bijna 200 ervaren mensen en koppelen we een indrukwekkend merkenportfolio aan de intelligente inzet van data.

Onze sterke mediamerken

(Ons portfolio is zelfs nog ruimer dan de hier opgesomde merken.)

Snelle feiten

  • Ads & Data werd opgericht op 1 april 2021 (en dat is geen grap!)
  • We zijn een dynamisch team van ongeveer 200 mensen.
  • We werken in ongeveer 35 specifieke teams van sales, data, marketing tot finance.
  • We zijn fier te kunnen werken voor ongeveer 45 sterke mediamerken in ons portfolio.
  • Door te adverteren bij Ads & Data kan je 78% van alle Vlamingen bereiken.

Onze Missie & Visie

Gebouw

Onze Missie

Gericht en duurzaam onze consumenten en partners verbinden met onze sterke merken door een uniek lokaal ecosysteem te bouwen.

Onze Visie

Wij geloven in de relevantie en de kwaliteit van lokale content en in het belang van allianties om de lokale markt competitief te houden t.o.v. internationale spelers. Ons doel is niet het beperken van reclame, maar het beperken van onnuttige reclame. Het discours van een thought leader, niet van een doorsnee regie. We verkopen niet alleen reclameruimte, we hebben ook een visie op wat reclame in de toekomst hoort te zijn. Een eigentijdse, duurzame gedachte: we un-waste. Zo verankeren we de reclame-inkomsten en verzekeren we de investeringen in lokale kwaliteitscontent.

 

Onze Waarden

Verbinden


Wij zijn de katalysator van ons open ecosysteem tussen mediamerken, technologiebedri­­jven, de communicatiesector en de adverteerders. We staan dicht bij onze klanten en leveranciers en bouwen bruggen in functie van hun en onze noden. Waarbij we kennis en expertise delen. Op zo’n manier dat langetermijnrelaties ontstaan. Wees flexibel, verantwoordelijk en zoek naar de juiste impact.

Ondernemen


Wij zijn challengers in hart en nieren waarbij we ons onderscheiden door creativiteit en innovatie steeds hoog in het vaandel te dragen en geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. We blijven grenzen verleggen. We durven dingen in vraag te stellen. Wees nieuwsgierig, creatief en innovatief.

Vertrouwen

Wij zijn ervan overtuigd dat collectieve kracht leidt tot de mooiste verwezenlijkingen. Ons vertrouwen in elkaar, onze integriteit en diversiteit, de gezamenlijke ervaring &  unieke talenten, van elkeen van ons, maken ons rijker. Onze gesprekken zijn de basis van ideeën en oplossingen. Ieders mening, hoe anders ook, is belangrijk. Daarom investeren we in elkaar, staan open voor verschillende standpunten en verwelkomen feedback. We doen dat met respect voor elkaar, altijd! Wees open-minded, loyaal en constructief.

Doelgericht werken

Voor ons geen geneuzel en getreuzel. Eens het duidelijke doel voor ogen gaan we ervoor. Heel gericht. We denken in oplossingen, kijken naar het grotere geheel en nemen onze verantwoordelijkheid. We kijken vooruit en brengen continue verbetering. We nemen onze partners mee zodat we kunnen bijsturen. Wees efficiënt, effectief en breng ritme.

Duurzaam handelen

Wij dragen onze duurzaamheidsvisie uit en passen ze dagelijks op onze eigen manier toe. Wij bouwen duurzame relaties uit met onze medewerkers, klanten, stakeholders. We streven naar een goede work/life balans. Denk steeds op lange termijn en investeer in de toekomst.