Sporza

Sporza.be

Het Sport Walhalla

Sporza is het multimedia sportmerk van de VRT. Sporza.be brengt informatie en achtergrond bij de sportgebeurtenissen in binnen- en buitenland, zoals van voetbal en wielrennen. Verschillende wedstrijden worden live gestreamd. Alle grote sportevenementen zoals het Europees/Wereldkampioenschap voetbal en de Olympische Spelen live te volgen zijn op Sporza.

Hét sportmerk van Vlaanderen

Het mediamerk Sporza omvat alle sportuitzendingen die je bij VRT kan beluisteren, bekijken of online kan volgen. Sporza biedt je sportactiviteiten op elk niveau en informeert je over de sportwereld vanuit verschillende standpunten.  De VRT zorgt ervoor dat de sportliefhebbers al dat moois vanop de eerste rij en in de best mogelijke omstandigheden kunnen volgen. In rechtstreekse uitzendingen en omkaderende programma’s met achtergrond, analyse en ambiance.

sporza

“Sporza.be, één van de drukst bezochte sportwebsites van België.”

Sporza op televisie staat voor live berichtgeving vanop wedstrijden en algemene sporthoogtepunten in andere programma’s.
Sporza.be profileert zich als ‘de grootste sportsite van België’ en dat is zeker en vast terecht: sporza.be vormt een van de drukst bezochte sites van VRT. Naast sportinfo vind je daar een online scorebord terug om zo op de hoogte te blijven van het verloop van wedstrijden. Ook biedt Sporza verschillende apps aan.