Dagelijkse Kost

Smakelijk!

Al meer dan 10 jaar  is Dagelijkse Kost jouw nummer 1 voor nieuwe recepten, leuke weetjes, toffe video’s en meer. Met zijn no-nonsens attitude staat Jeroen Meus elke dag in zijn keuken om ons zowel gekende als nieuwe recepten en gerechten te leren die we zelf kunnen maken. Kortom dé plek bij uitstek om te koken met gezond verstand!

Populairste kooksite

Dagelijksekost.be is het grootste video-receptplatform van Vlaanderen. Naast een nieuw recept elke dag, zowel in tekst als video, bevat de site kooktechnieken en basisvoorbereidingen met een uitgebreid en praktisch stappenplan.

Toegankelijk en no-nonsens keuken

Dit kookprogramma verscheen voor het eerst op het scherm in 2010. Dagelijkse Kost ruilde de gebruikelijke ‘chef-in-witte-schort’ in voor ‘guy-next-door’ Jeroen Meus en ruilde de studio-keuken in voor een echte huiselijke keuken. Het hele concept moest toegankelijk, warm en no-nonsense zijn zoals de titel beloofde. Het kookprogramma is al enkele keren tot het populairste programma van het jaar uitgeroepen. Sinds het begin is het recept onveranderd: eenvoudige gerechten, klassiekers met een twist, heel veel ambiance … en een klodder boter.