Techspecs

Video TV

TV is het medium bij uitstek om snel een groot bereik te behalen op heel wat belangrijke doelgroepen.  Daarnaast zorgt de klassieke spot ook voor een grote emotionele impact van je merk op je doelgroep.  Spot en Billboard zijn de meest populaire advertentiemogelijkheden, maar TV heeft meer te bieden!

 

Klassieke tv-spot campagne

Televisie is én blijft het medium bij uitstek om de grote massa te bereiken. De klassieke tv-spot vormt dan ook nog steeds de basis van een sterke mediacampagne. Bij Ads & Data bereik je met de juiste zenderkeuze jouw doelgroep in een mum van tijd.

Download tech specs klassieke tv campagnes TechSpecs ATV TechSpecs TVO TechSpecs ROB-tv TechSpecs TVL
Billboard

Billboard

Een billboard linkt jouw merk op een originele manier aan een tv-programma. Zo ben je zeker dat je boodschap blijft hangen bij de kijker!

Download richtlijnen billboard Download template sponsorlogo’s

Smart AD

De Smart AD is een nieuwe vorm van adverteren dat het mogelijk maakt om televisiereclame te personaliseren op maat van de kijker.

Maar hoe werkt dat juist? Volg deze link en kom er alles over te weten.

Meer info rond Smart AD

Pause Button Advertising

Pause button advertising, voortaan nog beter afgestemd op de noden van de adverteerder.  De perfecte timing. Een schermgroot platform om je verhaal te brengen. En de zekerheid dat jouw boodschap gezien wordt door de kijker. Dat is Pause button advertising!

Download guidelines Pause Button Advertising