Ontdek Snapchat’s mogelijkheden rond Sport, Eten en Reizen deze zomer!

Deze zomer belooft Snapchat een absolute hotspot te worden voor sportliefhebbers, culinaire ontdekkers en reisfanaten. Ontdek hoe je via Snapchat een diepe connectie met je doelgroep kunt opbouwen door boeiende content te delen. Van het EK voetbal tot de Olympische Spelen, van heerlijke culinaire ervaringen tot inspirerende reisbestemmingen, Snapchat is dé plek om je merk te laten schitteren en te integreren in de beleving van de gebruikers. Mis deze kans niet om je merkverhaal te delen en je doelgroep te betrekken bij wat je te bieden hebt!

Sportzomer 2024

Deze zomer belooft een van de meest opwindende sportzomers van de afgelopen decennia te worden met evenementen zoals het EK voetbal in Duitsland, het EK atletiek in Rome, de Tour de France, de Olympische Spelen in Parijs, en Grand Slam tennis in Wimbledon. Snapchat is de perfecte plek om samen met vrienden sportevenementen te beleven en te delen.

Snapchatters vormen een unieke doelgroep: meer dan de helft is niet actief op TikTok. Dit maakt Snapchat de ideale manier om deze groeiende en actieve gemeenschap te bereiken. Maak je eigen viral lens of verras je doelgroep met interessante content.

Download de sportpresentatie

Culinair

Van de dansende hotdog en de spicy food challenge tot viral street food en eigen culinaire experimenten, eten is razend populair op Snapchat! Ze praten zelfs 10x meer over eten dan over Taylor Swift.  Snapchatters delen graag hun culinaire avonturen en ontdekkingen met hun vrienden.

Voeg je merk op een natuurlijke manier toe aan deze foodie-community door authentieke en boeiende content te delen op de Discovery-pagina. Wees creatief en maak gebruik van het instant effect van full screen vertical formaten op Snapchat. Voor 85% van de Snapchatters is Snapchatten met vrienden de belangrijkste manier is om nieuwe merken of nieuwe smaken te proberen. Zorg dus dat jouw merk volgende keer figuurlijk op tafel staat bij je doelgroep.

Hongerig naar meer? Klik hier

Reizen

Snapchatters zijn enthousiaste reizigers! Maar liefst 87% heeft de komende zes maanden een reis gepland (tegenover 70% van niet-Snapchatters). Snapchat is niet alleen een inspiratiebron, maar wordt ook gebruikt om reizen te plannen en te boeken. Bovendien delen gebruikers hun reiservaringen en vakantiefoto’s graag om hun vrienden jaloers te maken (FOMO, anyone?).

Als adverteerder kan je specifieke doelgroepen targeten, zoals ‘Travel Enthusiasts’, ‘Frequent Hotel Guests’, ‘Theme Park Visitors’ en nog veel meer, zodat je boodschap op het juiste moment, op de juiste plek, zoals in de Lens Carousel of in de Discovery tab, en bij de juiste doelgroep wordt getoond. Een sterke boodschap en een succesvolle campagne gaan hand in hand. Maak gebruik van verschillende advertentiemogelijkheden zoals Commercials, Snap Ads of AR-lenzen om een onmisbaar deel van hun vakantie-ervaring te worden.

Neem hier je ticket naar meer info

Vragen? Contacteer onze Snapchat experten

Leen Vloemans

Sales Product Specialist +32 474 82 57 56 Leen.Vloemans@adsanddata.be

Valérie Heyse

Sales Product Specialist +32 473 87 71 58 Valerie.Heyse@adsanddata.be