MTV Highlights voor mei

Op 8 mei kan je LIVE de MTV Movie & TV Awards volgen op MTV gepresenteerd door Drew Barrymore. Maar in mei pakt MTV ook uit met premieres van Catfish, Ex on the Beach Double Dutch, Ridiculousness, The Exhibit: Finding the Next Great Artist en Teen Mom UK. Veel kijkplezier!

Premières

MTV premieres

Catfish (S8)

Deze tv-show brengt koppels samen die alleen via een scherm met elkaar in contact kwamen. In de loop van maanden zijn ze zogezegd verliefd geworden – maar wat gebeurt er als ze elkaar voor het eerst in het echt ontmoeten?
vanaf maandag 1 mei om 20u.

Ex on the Beach Double Dutch (S9)

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van Ex on The Beach: Double Dutch kan beginnen. Ook dit jaar hebben wij weer 8 hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar een ding betekenen; heel veel drama.
vanaf zondag 14 mei om 22u.

Ridiculousness (S29)

Rob Dyrdek presenteert een internetvideoclipshow met beroemde gasten en co-hosts Sterling “Steelo” Brim en Chanel West Coast (de rappende receptioniste van Fantasy Factory). – vanaf maandag 15 mei om 21u.

MTV premieres

The Exhibit: Finding the Next Great Artist

Zeven talentvolle kunstenaars dingen mee naar een unieke, carrièrebepalende tentoonstelling in het Hirshhorn Museum & Sculpture Garden, het nationale museum voor moderne en hedendaagse kunst, en een hoofdprijs van 100.000 dollar.
vanaf vrijdag 19 mei om 22u.

Teen Mom UK: Next Generation

Er is een nieuwe generatie tienermoeders.  In een tijd waarin iedereen het moeilijk heeft, is tienermoeder zijn nog nooit zo moeilijk geweest.  Drama met de vader, familieruzies en misstappen als moeder zijn slechts het topje van de ijsberg als het gaat om de uitdagingen waar deze meiden mee te maken krijgen. Maar het is niet allemaal slecht! Verjaardagen, eerste stapjes, eerste woordjes en veel knuffels maken de strijd de moeite waard. – vanaf dinsdag 30 mei om 22u.

Teen Mom Mother’s Month Stunt (werktitel)

Ga op een reis door de jaren heen met Teen Mom favorieten: Amber (week 1), Leah (week 2), Catelyn (week 3) en Ashley (week 4) – vanaf maandag 1 mei om 16u30.

Nieuwe afleveringen

MTV nieuwe afleveringen

Ridiculousness (S28)

Rob Dyrdek presenteert een internet videoclip show met beroemde gasten en co-hosts Sterling “Steelo” Brim en Chanel West Coast. – iedere maandag t/m vrijdag om 20u40.

Jersey Shore Family Vacation (S6)

De gekende bende begint met een reis naar Las Vegas. Na enkele stevige feestjes in Sin City, keren ze terug naar de oostkust waar ze zich klaar maken voor een verlengd zomerverblijf aan de kust en herbeleven ze hun gloriedagen samen. – iedere maandag om 22u

Teen Mom Family Reunion (S2)

Welke moeder heeft geen pauze nodig? Daarom komen de leden van de Teen Mom franchise samen voor een tropische vakantie. Maar het is niet altijd vakantie als de moeders kwesties als relatie, vriendschap en ouderschap bespreken. – iedere dinsdag om 22u

MTV nieuwe afleveringen

The Challenge

Iedere woensdag om 22u.

Ex on the Beach Couples (S6)

Iedere donderdag om 22u

The Real Friends of WeHo

Iedere vrijdag om 22u

Back on the Beach Double Dutch (S2)

Iedere zondag om 21u

Wil je meer weten over MTV? Contacteer …

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be