Jani en Otto-Jan Ham zijn de perfecte gastheren in Viva la feta

Toen ze twee jaar geleden met een zeilboot de Atlantische Oceaan overstaken, smeedden Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham een band voor het leven. Allebei beseften ze dat weg van de wereld de tijd nemen om na te denken over het leven en te ontspannen, te lachen, te genieten van de eenvoudige dingen, een krachtig mentaal medicijn is in deze hectische tijden.

Dit voorjaar wacht Jani en Otto-Jan een niéuwe odyssee in Viva la feta, en die is Griekser dan ooit. In hun vakantiehuis op Sifnos, een klein eiland in de westelijke Cycladen, nodigen ze acht bekende gasten uit om bij hen tot rust komen, en weer energie op te doen. Alleen: wie die gasten zijn, weten ze niet op voorhand.

Of de twee goeie gastheren zijn, zal nog moeten blijken, want ze zullen voor alles op zichzelf aangewezen zijn. Een propere kamer, een copieus avondmaal, de klok rond entertainment… Zodra een gast toekomt, is het improviseren geblazen, en hebben ze 48 uur om hem of haar als herboren op de ferry huiswaarts te krijgen. Hierbij maken ze gretig gebruik van al wat Sifnos te bieden heeft, daarin bijgestaan door de immer sympathieke eilandbewoners. Een frisse duik in het kobaltblauwe water, een culinaire verrassing in een van de typische taverna’s of gewoon een goed gesprek op een witgepleisterd dakterras… Niks moet, alles mag.

Het lijstje deelnemers ziet er als volgt uit: het Nederlandse tv-fenomeen Martien Meiland, Marlène de Wouters, Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA), Bockie De Repper, Barbara Sarafian, comedian Serine Ayari, arts en voormalig minister Reginald Moreels en Marie en Viktor Verhulst.

Vormt jouw merk de perfecte match met Viva la feta?

Neem dan contact op met Eveline De Smet, project manager (eveline.desmet@adsanddata.be).