History Highlights voor augustus

Slecht weer buiten? History heeft net wat je zoekt om het thuis gezellig te maken. Onze Pawn Stars gaan op zoek naar historische vondsten en indrukwekkende verzamelobjecten doorheen de VSA. WW2 Battles in Colour brengt de belangrijkste Europese veldslagen en waargebeurde verhalen opnieuw tot leven. En met Mystery Places ga je op reis langs de meest verborgen en geheime plaatsen op aarde. Veel plezier.

Pawn Stars Do America

Vanaf 11 augustus op vrijdag om 21:25 uur

Na meer dan 600 afleveringen gaan de Pawn Stars van The HISTORY Channel voor het eerst op pad. Ze bezoeken de meest interessant plaatsen in Amerika, van Seattle tot Washington D.C., op zoek naar historische vondsten en indrukwekkende verzamelobjecten in deze nieuwe 8-delige serie Pawn Stars Do America. In elke twee uur durende aflevering laten Rick Harrison, Corey Harrison en Austin ‘Chumlee’ Russell de ‘World Famous Gold & Silver Pawn Shop’ in Las Vegas achter zich om fans in acht verschillende steden te ontmoeten en de meest opmerkelijke voorwerpen te scoren. Enkele van de bijzondere voorwerpen die aan bod komen, zijn een handgeschreven brief van George Washington, een bronzen kanon uit de Amerikaanse Revolutie, een schild van Hendrik II van Frankrijk, een door Yousuf Karsh gesigneerde foto van Ernest Hemingway en nog veel meer.

WW2 battles in Colour

Vanaf 3 augustus op donderdag om 20:30 uur

WWII Battles In Colour documenteert de belangrijkste Europese veldslagen, van de Blitzkrieg aanval op Polen in 1939 tot de Slag om Berlijn in 1945. Aangrijpende waargebeurde verhalen, waarbij het lot van vele naties op het spel stonden, worden tot leven gebracht in nooit eerder in kleur vertoonde gevechtsbeelden. De verhalen worden verteld aan de hand van radio-uitzendingen, oral history, memoires en dagboeken van beide zijden van de gevechtslinies. Het grootste conflict dat de wereld ooit gekend heeft wordt in kleur in beeld gebracht.

Mystery places

Vanaf 1 augustus op dinsdag om 22:20 uur

Ga op reis langs de meest verborgen, geheime en spectaculaire ‘Mystery Places’ op aarde. Van Apice, een verlaten spookstad vanwege de vele aardbevingen; en Fukushima in Japan, jaren na de kernramp nog steeds verwoest; tot Finca Bellavista, een boomhuttendorp in Costa Rica; en de geïsoleerde dorpen van Siberië, een van de koudste plekken op aarde. Een onvergetelijke reeks reisavonturen naar verborgen en vergeten plaatsen, met spectaculaire beelden van hoge productiewaarde.

Download Highlights

Een overzicht van de key programma’s van deze maand met synopsis beschrijving en uitzenddata.

Download nu

Vormen jouw merk en History Channel een match?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be