Highlights bij Discovery, TLC, HGTV, BBC First, History en MTV

Wil je op de hoogte blijven van de meest opwindende inhoud en shows die in november te zien zijn op HISTORY, Njam!, MTV, Comedy Central en BBC First? We hebben alles samengebracht in een handig overzicht, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.
Frank Lammers

Discovery

De Nederlandse acteur Frank Lammers gaat op een avontuurlijke reis naar de Australische outback in het programma “Frank Gaat Voor Goud.” Hij verkent de wereld van goudzoekers en ontdekt hun inzet voor waardevolle metalen. Discovery brengt in het begin van dit jaar ook “The Repair Shop,” waar emotionele objecten worden hersteld, en “Naked & Afraid: Last One Standing,” een extreem survivalprogramma. Daarnaast kan je geniten van shows als “Homestead Rescue,” waar families geholpen worden in de wildernis, “Kindig Customs” over unieke auto-opbouw, “Aussie Gold Hunters” over de goudkoorts in Australië, “Custom Carolina” waar oude auto’s nieuw leven krijgen, “Hustlers Gamblers Crooks” over opmerkelijke gokverhalen, “Road Rage” dat verkeersruzies belicht, en “Salvage Hunters” waar een antiekhandelaar op jacht gaat naar bijzondere vondsten.

Beachfront Bargain Hunt

TLC

Eating With My Enemy: Going Dutch” is een gedurfde spin-off waarbij rivalen aan dezelfde tafel plaatsnemen. In drie emotioneel geladen afleveringen worden intense confrontaties en moeilijke vragen niet geschuwd. Bekende ruziemakers als Michella en Lisa gaan de confrontatie aan, terwijl boeren Geert en Geert Jan proberen hun langdurige geschil op te lossen. In andere programma’s zoals “1000 LB Sisters” staan zussen voor uitdagingen na gewichtsverlies, terwijl “Beachfront Bargain Hunt” huizenzoekers met een bescheiden budget op zoek gaan naar een droomhuis aan de kust. Het datingprogramma “Love & Translation” daarentegen, zet Amerikaanse mannen tegenover buitenlandse vrouwen die geen Engels spreken, met hilarische en ontroerende momenten tot gevolg. Andere shows zoals “sMothered,” en “Little People, Big World,” belichten eveneens complexe relaties en uitdagende situaties, waardoor de kijkers op het puntje van hun stoel zitten.

History

In de nieuwste afleveringen van “The Curse of Oak Island” wordt de eeuwenoude raadselachtigheid van een klein eiland voor de kust van Nova Scotia onthuld. Ondanks de legende dat “7 zullen sterven voordat de schat wordt gevonden,” gaan de gebroeders Lagina en hun team deze zomer dieper dan ooit om de mysteries te ontrafelen.

Reis verder met “History’s Greatest Mysteries,” een intrigerende documentaireserie gepresenteerd door Laurence Fishburne. Van onopgeloste misdaden tot verloren schatten verkent de serie de beste theorieën achter ‘s werelds meest mysterieuze gebeurtenissen. Historici, auteurs, wetenschappers en onderzoekers dragen bij aan elke aflevering, die dieper ingaat op de mysteries die de wereld hebben gefascineerd.

Duik tot slot in “Secrets in the Ice,” een exclusieve serie die mysteries onthult die duizenden jaren bevroren hebben gelegen. Van CGI-recreaties tot geavanceerde technologieën en wetenschappelijk onderzoek, neemt de serie je mee naar de meest afgelegen en koude plekken op aarde. Ontdek verloren curiositeiten en nooit eerder ontdekte geheimen in de bevroren diepten van onze planeet. Dit hoofdstuk ontsluiert het onbekende in de meest afgelegen delen van onze wereld.

Lees meer over de programma’s
Queens of Mistery

BBC First

Ook bij BBC First gaat het jaar sterk van start. “Queens of Mystery” volgt de vermakelijke avonturen van Beth, Cat en Jane Stone, drie zussen die misdaadromans schrijven, en hun 28-jarige nichtje, brigadier-rechercheur Matilda Stone. Met behulp van hun omvangrijke kennis van zowel echte als fictieve misdrijven, lossen ze als ware detectives moorden op in het pittoreske Engelse plaatsje Wildemarsh. Maar hoeveel zaken ze ook weten op te lossen, allemaal worden ze achtervolgd door de mysterieuze verdwijning van Matilda’s moeder. Naast hun onderzoek naar de soms bizarre moorden en het schrijven van hun beroemde boeken, proberen de drie tantes ook nog hun eeuwig vrijgezelle nichtje te helpen bij het vinden van de liefde.  “The Chelsea Detective” richt zich op DI Max Arnold, die wordt geconfronteerd met nieuwe misdaden in de glanzende wereld van Chelsea. “Devil’s Peak” is een spannende serie in het prachtige Kaapstad. Daarnaast worden twee films uitgezonden: “Murder on the Blackpool Express” en “Death on the Tyne“, beide met Johnny Vegas en Sian Gibson. Het vervolg, “Dial M for Middlesborough“, brengt opnieuw humoristische misdaadavonturen met dit duo.

Ink Master

MTV

De line-up voor begin 2024 op MTV bevat o.a. het dertiende seizoen van “Ink Master” waar twintig top tatoeagekunstenaars strijden voor de titel en prijzen. “Ridiculousness” keert terug voor het drieëndertigste seizoen met Rob Dyrdek en gasten. “Ink Master” seizoen 10-11 introduceert een nieuwe twist, waar eerdere winnaars teams coachen voor de strijd om $100.000. “Geordie Shore” en “Teen Mom UK OG” laten de uitdagingen van het volwassen leven zien. Het negentiende seizoen van “MTV Cribs” biedt een kijkje in de huizen van beroemdheden.

Jouw merk in de kijker zetten op één van onze themazenders?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be