Comedy Central Highlights voor mei

In mei pakt Comedy Central uit met een splinternieuwe animatieserie: Digman! De serie geeft een vette knipoog naar gekende avonturenfilms. Verder kan je elke dag kijken naar een nieuwe aflevering van The Daily Show en keert de geliefde sitcom The King of Queens terug naar Comedy Central.

Digman! (nieuw)

Digman! speelt zich af in een wereld waar archeologen celebrities zijn. Hoofdpersonage Rip Digman en zijn team van experten trekken naar de gevaarlijkste delen van de wereld om legendarische artefacten op te graven en gelijktijdig hun reputatie als onverschrokken avonturiers op te krikken.

Digman! start bij Comedy Central op 21 mei om 20u30.

The Daily Show

The Daily Show (nieuwe afleveringen)

Met een wisselende cast van geweldige komieken blijft The Daily Show ook in april de bron bij uitstek voor provocerende satire, interessante interviews en een bekroond team van correspondenten en medewerkers die een eigen humoristische kijk hebben op het nieuws.

The Daily Show is iedere dinsdag tem vrijdag om 18u15 te zien op Comedy Central
In week 22 zal de show een pauze nemen.

South Park

South Park (herhalingen)

In het kleine stadje South Park in Colorado is het nooit saai. Ook in dit gloednieuwe seizoen beleven Kenny, Stan, Kyle en Cartman de meest bizarre en hilarische avonturen. Cartman doet graag wat hij wil en dat bestaat grotendeels uit zijn zin krijgen en dit veroorzaakt vaak lastige situaties. Zijn vrienden kunnen hem wel schieten, maar staan altijd voor hem klaar. Vooral Stan weet vaak tot het moraal van het verhaal te komen en iedereen over te halen die ‘fatass’ van een Cartman toch te helpen.

South Park is iedere maandag tem vrijdag om 20u te zien op Comedy Central

The King of Queens

Doug, een bezorger, en zijn vrouw Carrie, een secretaresse bij een advocatenkantoor, leiden een eenvoudig arbeidersleven totdat Arthur, haar maffe vader, bij hen intrekt. Deze geliefde sitcom keert terug naar Comedy Central.

The King of Queens is iedere maandag tem vrijdag om 19u te zien op Comedy Central

Wil je meer weten over Comedy Central? Contacteer …

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be