Comedy Central Highlights voor juni

Naast de vaste waarden als The Daily Show en South Park, kan je in juni ook kijken naar de nieuwe animatieserie Digman! en de semi-autobiografische sitcom 'Everybody hates Chris' over de tienerjaren van Chris Rock in Brooklyn in de jaren tachtig.
Everybody hates Chris

Everybody hates Chris!

Start bij Comedy Central op maandag 5 juni om 21u20 met dagelijks (ma-vrij) dubbele afleveringen.

Everybody Hates Chris is een Amerikaanse semi-autobiografische sitcom geïnspireerd op de tienerjaren van Chris Rock.  De show speelt zich af in de jaren tachtig wanneer Chris opgroeide bij een gezonde, hechte Afro-Amerikaanse familie in een wijk van Brooklyn, New York, die geteisterd werd door drugs en bendes.  De levensechte Chris Rock vertelt de hele show met tussenpozen, waarbij hij soms de gedachten van zijn jonge ik inbrengt en soms gewoon de situatie vertelt die hij beschrijft.

Digman! (nieuw)

Elke zondag bij Comedy Central om 20u30.

Archeoloog Rip Digman – een echte celebrity in deze wereld – wordt geconfronteerd met constant gevaar als hij en zijn team van experten legendarische schatten opgraven in oude ruïnes en gelijktijdig hun reputatie als onverschrokken avonturiers moeten opkrikken.

The Daily Show

The Daily Show

The Daily Show is iedere dinsdag tem vrijdag om 18u15 te zien op Comedy Central

Met een wisselende cast van geweldige komieken blijft The Daily Show ook in juni de bron bij uitstek voor provocerende satire, interessante interviews en een bekroond team van correspondenten en medewerkers die een eigen humoristische kijk hebben op het nieuws.

 

South Park

South Park

Elke maandag tem vrijdag om 20u bij Comedy Central 3 afleveringen van South Park.

In het kleine stadje South Park in Colorado is het nooit saai. Ook in dit gloednieuwe seizoen beleven Kenny, Stan, Kyle en Cartman de meest bizarre en hilarische avonturen. Cartman doet graag wat hij wil en dat bestaat grotendeels uit zijn zin krijgen en dit veroorzaakt vaak lastige situaties. Zijn vrienden kunnen hem wel de nek omdraaien, maar staan altijd voor hem klaar. Vooral Stan weet vaak tot de moraal van het verhaal te komen en iedereen over te halen die ‘fatass’ van een Cartman toch te helpen.

 

Wil je meer weten over Comedy Central? Contacteer …

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be