Comedy Central Highlights voor april

In april brengt Comedy Central nieuwe afleveringen van Beavis and Butt-Head, popcultuurfenomenen uit de jaren '90, het 26e seizoen van South Park en met The Daily Show een wisselende cast van geweldige komieken die hun humoristische kijk geven op het nieuws.
The Daily Show

The Daily Show (nieuwe afleveringen)

Met een wisselende cast van geweldige komieken blijft The Daily Show ook in april de bron bij uitstek voor provocerende satire, interessante interviews en een bekroond team van correspondenten en medewerkers die een eigen humoristische kijk hebben op het nieuws.

The Daily Show is iedere dinsdag t/m vrijdag om 18:15 uur te zien op Comedy Central

South Park

South Park (S26 – nieuwe afleveringen)

In het kleine stadje South Park in Colorado is het nooit saai. Ook in dit gloednieuwe seizoen beleven Kenny, Stan, Kyle en Cartman de meest bizarre en hilarische avonturen. Cartman doet graag wat hij wil en dat bestaat grotendeels uit zijn zin krijgen en dit veroorzaakt vaak lastige situaties. Zijn vrienden kunnen hem wel schieten, maar staan altijd voor hem klaar. Vooral Stan weet vaak tot het moraal van het verhaal te komen en iedereen over te halen die ‘fatass’ van een Cartman toch te helpen.

South Park shorts is iedere zondag om 20:00 uur te zien op Comedy Central

Beavis and Butt-Head (nieuwe afleveringen)

Het iconische animatieduo is terug en dommer dan ooit. Beavis en Butt-Head zijn twee middelbare scholieren, wiens leven draait rond TV, junkfood (vooral nachos), winkelcentra, heavy metal muziek, en proberen te “scoren” bij chicks. Tussen hun avonturen in Highland, Texas becommentariëren ze muziekvideo’s. De popcultuurfenomenen uit de jaren ’90 keren terug om verwarring te zaaien, elkaar te kwellen met de domst denkbare comedy.

Mike Judge’s Beavis and Butt-Head is iedere zondag om 20:30 uur te zien op Comedy Central

Key & Peele (herhalingen)

Originele comedyserie waarin Keegan-Michael Key en Jordan Peele, twee relevante komieken en schrijvers die gewend zijn dingen van buitenaf te observeren, het leven op provocerende wijze bekijken door sketches en live fragmenten.

Key & Peele is iedere maandag t/m vrijdag om 19:00 uur te zien op Comedy Central

Ontdek Key & Peele

Wil je meer weten over Comedy Central? Contacteer …

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be