Blikvangers in november bij BBC First, History, Njam!, MTV en Comedy Central

Wil je op de hoogte blijven van de meest opwindende inhoud en shows die in november te zien zijn op HISTORY, Njam!, MTV, Comedy Central en BBC First? We hebben alles samengebracht in een handig overzicht, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.

History

Nieuwe Exclusieve Series op HISTORY: Ontdek Oude Beschavingen, Legendarische Strijders en Het Mysterie van JFK’s Assassination

HISTORY biedt een boeiende line-up van nieuwe en exclusieve series. Van epische verhalen uit de oudheid tot mysteries onthuld door wetenschap, deze programma’s beloven je te boeien. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

De langlopende serie “Mountain Men” neemt je mee naar de wildernis, waar dappere mannen en vrouwen een ruig leven omarmen. Waar “Ancient Empires” de waarheid onthult over beroemde heersers uit de oudheid gebruikt “Clash of Ancient Warriors” moderne wetenschap om legendarische gevechten te ontrafelen. Daarnaast duikt “JFK Assassination: The Final Evidence” diep in het mysterie rond de moord op John F. Kennedy met nieuwe onthullingen uit recent vrijgegeven documenten.

Lees verder om de details te ontdekken.

BBC First

In november biedt BBC First een geweldige line-up van misdaad, mysterie en drama, dus mis deze nieuwe seizoenen niet!

BBC First is de thuisbasis van “Death in Paradise”. Duik in de wereld van misdaad, chaos en Caribische zonneschijn met je favoriete afleveringen en gloednieuwe seizoenen het hele jaar door (elke werkdag om 18u). Het 4e seizoen van “All Creatures Great and Small” neemt ons mee naar het vredige dorp Darrowby in Yorkshire tijdens de lente van 1940. Mis deze charmante serie niet met oude en nieuwe gezichten, evenals veel dieren (vanaf maandag 13 november). In het 2e seizoen van “Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries” neemt Peregrine haar lastigste opdracht ooit op zich: misdaden oplossen, het leven van een avonturier en haar romance met detective James Steed. Verwacht spanning en romantiek (vanaf zondag 19 november). Ook “The Madame Blanc Mysteries” keert terug. De Engelse antiekhandelaar Jean White lost mysteries op in een Frans dorp, bijgestaan door haar nieuwe vrienden. En tot slot, in het 3e seizoen van “Guilt” zien we de broers Max en Jake die wanhopig op zoek zijn naar oplossingen voor hun problemen en in hun verleden duiken.

Lees meer over de programma’s

Njam!

Nieuw: Streetfood

Het beste streetfood ter wereld vind je in de straten van New York, Mumbai, Mexico City en… in die van Nederland! Lynn van de Vorst, foodie in hart en ziel én een echte streetfood fan, neemt ons in deze reeks mee langs de lekkerste streetfoodhallen van de Lage Landen waar ze eetkraampjes van over de hele wereld ontdekt. Ze proeft er nieuwe smaken, snuift de bruisende sfeer op en ontmoet mensen met dezelfde passie voor lekker eten.

Ontdek het programma hier!

MTV

Mis de MTV Europe Music Awards 2023 niet op 5 november, live vanuit Parijs. Het begint met de Red Carpet om 19u en show start om 20u (herhaling op 6 november).

Daarnaast heeft MTV enkele andere boeiende programma’s in petto, waaronder “Ridiculousness” een hilarische show met bizarre internetvideo’s (elke maandag tem vrijdag om 21u). Er is ook een nieuwe serie “The Love Experiment” waarin drie single beste vriendinnen op zoek zijn naar liefde in een datingapp (elke donderdag om 22u). Voor fans van “Love & Hip Hop Atlanta” zijn er nieuwe afleveringen (vrijdag om 22u), die het leven van mensen in de muziekindustrie in Atlanta volgen. Verder is er het spannende nieuwe seizoen van “Caught in the Act: Unfaithful” (woensdag om 22u), waar bedrogen partners gerechtigheid zoeken met hulp van relatie-experts. En voor degenen die “Teen Mom: The Next Chapter” volgen, zijn er nieuwe afleveringen (dinsdag om 22u), waar tienermoeders hun verleden aanpakken en zich richten op wat er in de toekomst ligt.

Lees meer over de programma’s

Comedy Central

Ontdek de hilarische wereld van Comedy Central-herhalingen!

Van de avonturen van een depressieve ex-archeoloog in ‘Digman!’ (elke zondag om 20u30) tot de waanzinnige belevenissen van Stan, Kyle, Kenny en Cartman in ‘South Park’ (elke zondag om 13u30) en de provocerende humor van Keegan-Michael Key en Jordan Peele in ‘Key & Peele‘ (maandat tem vrijdag om 14u25) en tot slot, de scherpe satirische kijk op het nieuws door Trevor Noah in ‘The Daily Show’ (elke dinsdag tem vrijdag om 18u15).

Mis deze herhalingen niet op Comedy Central op de aangegeven tijdstippen. Duik in een wereld vol humor en entertainment!

Jouw merk in de kijker zetten op één van onze themazenders?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be