Blikvangers in december bij BBC First, History, MTV en Comedy Central

Wil je op de hoogte blijven van de meest opwindende inhoud en shows die in november te zien zijn op HISTORY, Njam!, MTV, Comedy Central en BBC First? We hebben alles samengebracht in een handig overzicht, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.

History

Duik in het onverklaarbare met de nieuwe series op HISTORY deze december! “Mission Unexplained” onthult ooggetuigenverslagen van militairen over mysterieuze gebeurtenissen aan het front, terwijl deskundigen wetenschappelijke verklaringen onderzoeken. “Ancient Aliens” verkent de controversiële theorie van buitenaards bezoek aan de aarde door de eeuwen heen. Elke aflevering belicht historische mysteries en biedt provocerende theorieën. Gastheer Giorgio Tsoukalos leidt deze zoektocht naar antwoorden. “Beyond Skinwalker Ranch” neemt je mee naar het onderzoek naar ongeïdentificeerde fenomenen op deze beruchte plek. Het team, onder leiding van Dr. Travis Taylor, breidt hun onderzoek uit naar vergelijkbare locaties wereldwijd. Ontdek de spannende zoektocht naar antwoorden. Mis deze fascinerende reis in het onbekende niet bij HISTORY!

Lees verder om de details te ontdekken.
Ghosts

BBC First

BBC First biedt een heerlijke mix van opwindende series deze december!
Het 5e en laatste seizoen van “Ghosts” waar de levenden en de doden samenkomen in de hilarische wereld van Button House. Met April Fools’ grappen en een flinke dosis komische chaos tussen Alison, Mike en hun spookachtige huisgenoten belooft dit laatste seizoen veel lachen. “Scott and Bailey” brengt Suranne Jones en Lesley Sharp terug in een misdaaddrama dat zowel de professionele als persoonlijke levens van twee rechercheurs verkent. Competitie om een promotie, nieuwe relaties en persoonlijke problemen zorgen voor spanning en intrige. “Boiling Point” biedt een intense tv-bewerking van een populaire film, met Stephen Graham in de hoofdrol. Het team worstelt met de hectiek van een nieuw restaurant in Londen, terwijl persoonlijke levens en de druk van de horeca-industrie samenkomen.  Mis deze boeiende series niet op BBC First deze december!

MTV

MTV heeft een boeiend programma klaarstaan voor december! Het begint met de première van “Thriller 40”, een documentaire die het ultieme succesverhaal van Michael Jackson’s legendarische album “Thriller” viert met exclusieve beelden en diepgaande interviews. Daarna volgt “The Challenge”, waar niet-kampioenen strijden voor roem en een plaats in de geschiedenis tegen iconische kampioenen. Een ander hoogtepunt is “The Lady & The Legend”, een intiem portret van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Tony Bennett en Lady Gaga, die samen door het leven, de liefde en de wereld van jazz gaan. En als kers op de taart: “Festive Fails” een speciale feestelijke uitzending van Ridiculousness.  Daarnaast een reeks nieuwe afleveringen van de gekende populaire shows om je feestdagen op te fleuren!

Lees meer over de programma’s
Office Race

Comedy Central

Comedy Central bereidt zich voor op een bruisende decembermaand met de première van de originele film ‘Office Race’. De film, met sterren als Beck Bennett en Joel McHale, draait om een kantoormedewerker die vastbesloten is om zijn bazige baas te verslaan in een ongebruikelijke race.  Fans kunnen ook uitkijken naar het 19e seizoen van ‘American Dad!‘. Volg de knotsgekke avonturen van CIA-agent Stan Smith en zijn excentrieke familie, inclusief een alien en een Duitse schansspringende goudvis. Verwacht wekelijkse dosissen hilariteit. Bereid je voor op lachsalvo’s met deze geliefde serie op Comedy Central!

Jouw merk in de kijker zetten op één van onze themazenders?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be