BBC First Highlights voor juli

Zin in een heerlijke portie misdaad op enkele van de meest exotische bestemmingen op aarde? Goed nieuws. BBC First brengt je in de juiste sfeer deze zomer.

Misdaadparadijs

Vanaf 15 juli om 16u, elke zaterdag en zondag tot 20 augustus

Deze zomer brengen we de beste misdaadtitels met bestemmingen om voor te sterven. Neem een vlucht naar het zonnige eiland Saint Marie, met oceanen zo helder als de blauwe lucht en Catherine’s bar om de hoek, hoe kun je die weerstaan? Hoewel het in Shipton Abbott misschien niet zo warm is, is een uitstapje naar de kust van Devon altijd een goed idee.

Misschien wil je liever ontsnappen aan de stad, waar het bruist van het leven? Ga dan naar Laura Simmonds in The Diplomat en verken Barcelona vanuit je luie stoel.

Als het stadsleven niets voor jou is, kun je altijd ontsnappen naar het platteland met de frisse lucht omringd door schilderachtige huisjes met rieten daken. John en Sarah zullen je opwachten met thee en koekjes in de hand.

Zelfs op deze idyllische locaties lijkt misdaad nooit ver weg…

 

Happy Valley Series 1 & 2 (BBC First Finds)

Vanaf zondag 23 juli om 21u00

Sarah Lancashire schittert in deze meeslepende misdaadthriller als een politiesergeant in een klein stadje waar dronkaards, drugsverslaafden en tienerzwangerschappen de orde van de dag zijn. Haar wereld wordt opgeschud wanneer de man van wie ze denkt dat hij verantwoordelijk is voor de dood van haar dochter – Tommy Lee Royce – wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Ondertussen vraagt boekhouder Kevin Weatherill, die wanhopig is om zijn dochters naar een privĂ©school te sturen, zijn baas om loonsverhoging. Wanneer deze weigert, loopt een plan om zijn dochter losgeld te laten betalen snel uit de hand. Hoe ver zal een van hen gaan om te krijgen wat ze echt willen?

 

Ghosts- series 4

Vanaf dinsdag 4 juli om 21u00

Alison en Mike zijn vastbesloten om de beste recensies van hun gasten te krijgen nadat ze Button House – een vervallen, spookachtig landhuis – hebben omgetoverd tot een luxe B&B. Maar verborgen geheimen, boekingsfraude en een openlijke oorlog met de buren zorgen voor een chaotische reeks gebeurtenissen die hun dromen dreigen te doen ontsporen.

 

Wil je meer weten over BBC First? Contacteer …

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be