Ads & Data opent Boetiek Billie: hét shopevent in Genk! 

Op 11 mei is het extra genieten in Genk Centrum. Dan organiseert Ads & Data in samenwerking met Shoppen in Genk voor het lifestylemagazine Billie het shopevent Boetiek Billie. Een primeur, want Genk is de eerste stad die Boetiek Billie mag ontvangen. Een dag die garant staat voor gezelligheid, shopplezier en allerlei extra’s in de tentjes van Boetiek Billie aan de Grote Markt.

Beleving troef

Billie is het grootste lifestyle krantenmagazine van Vlaanderen dat wekelijks bij het Nieuwsblad, Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen terug te vinden is. Voor het eerst trekt Billie erop uit. De deuren van Boetiek Billie openen om 10u in Genk. Billie-stylisten Liesbeth Verlinden en Sophie Van de Vyver staan klaar met gratis kleur- en stijladvies. Ondertussen geven de hostessen heel wat tips over toffe shopadresjes, terwijl de dj en violiste voor een streep muziek zorgen. Aan de fotostand worden de leukste kiekjes gemaakt als herinnering aan deze onvergetelijke shoppingdag. Daarbovenop schenkt Boetiek Billie ook 2000 goodiebags vol toffe hebbedingen weg. Het nieuwste nummer van Billie zal zeker niet ontbreken.

Lokaal shoppen

Niet alleen in het tentendorp van Boetiek Billie, maar ook bij meer dan 60 zaken in het centrum van Genk valt er heel wat te beleven. Van korting op een trendy kledingstuk, een glaasje cava tot een gratis make-up sessie of herbruikbare shoptas. De hostessen van Boetiek Billie wijzen iedereen de weg en delen bonnenboekjes uit met alle acties. Bovendien maken bezoekers ook kennis met de vernieuwde Grote Markt die omgetoverd werd tot een groene oase in hartje Genk.

Toffe workshops

Wie z’n creatieve geest wil bovenhalen, kan deelnemen aan verschillende workshops met Elisa Guarraci. Van een totebag personaliseren tot een summer tassel met kralen. De ideale manier om nog net op tijd met een origineel cadeau voor moederdag af te komen.

“Bij Ads & Data vinden we het belangrijk om een live beleving rond onze merken te creëren. Met deze eerste editie van Boetiek Billie willen we in de eerste plaats de lezers van Billie laten genieten van een goedgevuld dagje shopplezier. We hopen met Boetiek Billie nog naar vele Vlaamse steden te mogen trekken en hopen ook merken aan te spreken die op zoek zijn naar een leuke activatie.”

Els Vercauteren, Brand Director Ads & Data

Interesse als stad of op zoek naar een originele activatie voor jouw merk? Neem contact op

Els Vercauteren

Els Vercauteren

Brand Studio director +32 475 90 03 34 Els.Vercauteren@adsanddata.be