Ads & Data, de sport is van ons

Voor sport moet je bij de sterke sportmerken van Ads & Data zijn! Met altijd de laatste sportprimeurs, achtergrondinformatie, diepgaande analyses, live-verslaggeving en -streaming van zowel regionale als internationale sportcompetities zijn Sportwereld van Het Nieuwsblad (zowel online als op papier) en Sporza.be de sterkste referenties in Vlaanderen.

‘Omloop Het Nieuwsblad’ is al jaren een vaste waarde onder de profwielrenners, en onder het motto ‘De koers is van ons’ wakkert Het Nieuwsblad de wielergekte dit voorjaar aan met ‘Iedereen Flandrien’. Zowel beginners als getrainde wielerfanaten kunnen een exclusief opleidingsprogramma van 10 weken van Het Nieuwsblad volgen en ontvangen iedere week advies van de coaches Thibau Nys en Jolien D’Hoore in hun mailbox. Alle grote internationale sportevenementen zoals het Europees/Wereldkampioenschap voetbal en de Olympische Spelen kan je dan weer op de voet volgen live bij Sporza.be.

Met Sportwereld, Sporza.be, Voetbalkrant.be, Walfoot.be, Sport-planet.eu en Eurosport.fr heeft Ads & Data het breedste sportaanbod voor online video en digitaal in handen. 2022 wordt ongetwijfeld een sportjaar om nooit te vergeten met het WK in Qatar op de agenda. Ontdek hier onze Sportspecials.

Zoek niet langer verder als je op zoek bent naar sportieve touchpoints in print, digitaal of crossmediaal.

Het Ads & Data – team staat voor je klaar!

Ontdek hier onze Sportspecials.