Navigator, passie voor reizen en voertuigen

Navigator Magazine vormt de online inspiratiebron voor wie België en de wereld ten volle wil beleven. De website inspireert met authentieke en verrassende tips & trips, aangevuld met aantrekkelijke verhalen over trends, innovatie en passie voor reizen en voertuigen.

Doel

Niemand moet een automerk leren hoe je over een nieuwe wagen moet communiceren. Maar als het op beleving en inspiratie aankomt, dan vlot dat minder. Ook al omdat er weinig publicaties zijn die de ‘beleving van onderweg’ centraal zetten.

Idee

En zo ontstaat Navigator, de online inspiratiebron voor wie België en de wereld ten volle wil beleven. De website inspireert met authentieke en verrassende tips & trips, aangevuld met aantrekkelijke verhalen over trends, innovatie en passie voor reizen en voertuigen. Navigator richt zich in eerste lijn op het stamhoofd van het jonge, funky gezin. En bij uitbreiding op jongeren, gezinnen en al wie wel eens funky uit de hoek wil komen. En dat doen we samen met onze partners; automerken waarvoor we contentlijnen op maat uitzetten. Urban mobility, festivals, filmklassiekers. Wagens vormen steeds de context, nooit de focus.

Resultaat

Navigator mist zijn start niet. Met partners als BMW, SEAT en Jaguar groeit de website in geen tijd uit tot een volwaardige publicatie met indrukwekkende bereikscijfers. 

Navigator