Warner Music Experience

Warner Music Experience

The world's hottest artists across every single genre.

Warner Music Experience is een onderdeel van de Warner Music Group, een van de grootste muziekdistributeurs ter wereld. Haar missie: de stemmen van artiesten luider, de visies van merken helderder en fans meer betrokken maken dan ooit tevoren.   WMX publiceert bekroonde premium content op enkele van ‘s werelds grootste entertainmentplatforms.  Connecteer je merk met duizenden baanbrekende en inspirerende artiesten en hun muziek door de exclusieve toegang tot de artiesteninventaris van Warner Music.

Deze premium muziek content maakt deel uit van het DNA van onze jongere doelgroepen De artiesten zoals Ed Sheeran, Dua Lipa, Muse, Rita Ora, Coldplay, SIA,  … zijn hun idolen, voorbeelden en mensen waarnaar ze opkijken.  Via Ads & Data heb je exclusief toegang tot de inventaris van Warner Music.  Dit is de perfecte omgeving om de boodschap van je merk te versterken. Dit is niet alleen adverteren in een brand safe omgeving, maar in een love brand omgeving.

Met meer dan 3,6 miljoen maandelijkse unieke bezoekers kan je een enorm Belgisch publiek bereiken. Gemiddeld 42 miljoen views per maand, en een gemiddelde kijktijd van 119 minuten. Ed Sheeran is de top artiest in 2021.

Via Ads & Data kan je je merkboodschap bij deze fantastische en officiële versies van de best bekeken muziekvideo’s zetten.  Maak gebruik van de gekende targeting mogelijkheden of kies om je merk te linken aan enkele specifieke artiesten.