MENT55

More than a feeling

MENT55 (Ment-Vijf-Vijf) is een nieuwe zender, die focust op zowel Vlaamse muziek als internationale classics.  Het aanbod van MENT55 is naast alle classics doorspekt met nieuwtjes over lifestyle, theater, musical, nationaal en internationaal entertainment en celebs. Door de unieke beeld- en audiobeleving is MENT55 een onderhoudend muziekproduct dat de hele dag door kan opstaan als televisie of als radio op tv.

Nostalgie als gevoel

MENT55 draait 55% Classics en ja, daar zitten de grote internationale namen bij, hits uit de jaren 60, 70, 80 maar ook de Vlaamse tophits zoals Clouseau, De Kreuners en de (andere) Vlaamse grote namen, óók met hun nieuw werk. De oudste hits komt uit ’55 (denk aan “Rock around the clock”). Maar de nadruk ligt op de muziek uit de jeugdjaren van wie nu 55, 60 is.

De focus ligt op een volwassen zender met een geloofwaardig gezicht. Herkenbaar voor zowel jong als oud. Het doel is om over te komen als een warme gezellige zender met een nostalgisch karakter.

Variatie binnen de doelgroep

MENT55 komt op de markt als de eerste zender die echt binnen de interessewereld van de jonge 55-plusser past. Maar daar blijft het niet bij. Zo is leeftijd geen grens maar een richtlijn voor de programmatie. Er zal zowel voor jong als voor oud een aanbod zijn waar ze zich in zullen kunnen vinden.