MENTpop

Your day, your music

MENTpop is een jonge zender, die zich focust op de beste popmuziek en die dicht bij de kijker en de luisteraar staat. Het aanbod van MENTpop is duidelijk. Alle populaire Nederlandstalige artiesten, van Camille over Snelle naar Metejoor en Suzan en Freek, ze komen non-stop voorbij. Daartussen een afwisseling van 1 à 2 pop-klassiekers per uur. Verder ligt de focus vooral op actuele pophits van de afgelopen 5 jaar met korte items en zeer korte presentaties. Door de unieke beeld- en audiobeleving is MENTpop een onderhoudend muziekproduct dat de hele dag door kan opstaan als televisie of als radio op tv.

MENTpop is de nieuwe popzender

MENTpop brengt 24 uur per dag vooral Nederlandstalige vlotte pop, maar ook interviews, interessante rubrieken, lifestyle met bekende artiesten en influencers. Met programma’s als pop@work en not@work speelt MENTpop volop in op de leefwereld binnen de Vlaamse kantoren en ondernemingen. MENTpop is de zender van Aaron Blommaert, Camille, Pommelien Thijs, Niels Destadsbader, Snelle, Metejoor, Suzan en Freek… Alle grote hits uit alle muziekprogramma’s krijgen op MENTpop een plekje, samen met af en toe een classic die je dag vrolijk maakt.

Jong actief doelpubliek

MENTpop komt op de markt als een zender die zichzelf ziet als dé Nederlandstalige popzender. De zender gaat zich vol richten op de shoppers binnen gezinnen tussen de 18 en de 54 jaar. De nadruk ligt hierbij vooral op de 30- tot 55-jarigen. 

Hun doelgroep is actief en gepassioneerd. Het zijn de jonge ouders, office people, mensen met een vriendengroep en collega’s. Het zijn zij die de Sportpaleizen vullen als Clouseau, Cleymans en Van Geel of Suzan en Freek optreden.