Nieuwsblad

't Begint bij ons

Het Nieuwsblad volgt de actualiteit van dichtbij en veraf. Niet alleen de harde feiten uit politiek en economie, ook de menselijke verhalen achter de gebeurtenissen. Dat maakt van het Nieuwsblad een unieke, heel toegankelijke krant, prettig leesbaar voor het hele gezin. Het Nieuwsblad is een waardevolle bron van informatie, een gids voor het leven in de wereld van vandaag, een betrokken krant die standpunten durft in te nemen. In het Nieuwsblad tonen we wat leeft en beweegt. Zo brengen we de wereld bij onze lezers binnen.

Digitaal

Op de website krijg je een overzicht van het meest actuele nieuws onderverdeeld in 6 grote secties: nieuws, sport, regio, Slimmer Leven, Billie en Podcasts. Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle N+ artikels op de site. De nieuwsapp serveert op elk moment van de dag een overzicht van het belangrijkste regionale, nationale en internationale nieuws. Voor sportfanaten is er sportnieuws, heet van de naald én live verslaggeving.

Billie

Bomvol leven. Bomvol inspiratie. Dat is Billie, een wekelijkse glossy vol mode, beauty, wonen en lifestyle.

Check

Elke zaterdag test het consumentenmagazine Check alles voor de lezer, van eten en drinken over gadgets en woonideeën tot auto’s en reizen.

NU

NU, de weekendbijlage van het Nieuwsblad, brengt onderwerpen die dicht op je vel zitten, tekenend zijn voor deze tijd en grondig uitgespit worden in pakkende verhalen, spitante columns en sprekende interviews.

Regio

Het Nieuwsblad is nooit ver weg. De krant staat midden in het lokale leven en brengt elke dag het grootste aanbod nieuws en sport uit de regio in een handig uitneembaar katern.

Sport

Onze sportbijlage is de meest uitgebreide en gevarieerde van het land. Naast de wereldtoppers staan ook de provinciale reeksen en zelfs de jeugdploegen in de kijker.