De Standaard

De Standaard zoekt antwoorden

Om te weten dat de wereld aan het veranderen is, daarvoor hoeft u geen krant te lezen. Maar om die veranderingen beter te begrijpen, leest u De Standaard. We zoeken voor u de antwoorden op de belangrijke vragen van deze tijd. We schetsen het brede perspectief. Met de feiten en de cijfers, de inzichten en de verhalen achter de feiten. Die zijn vandaag relevanter dan ooit. We dagen uit wat schijnbaar onomstotelijk vaststaat, reiken aan wat écht de moeite waard is.

Een betrouwbare bron van nieuws, die op een grondige manier diepte en betekenis geeft aan dat nieuws. De lezer krijgt ook waar hij niet naar op zoek is, maar waarvan hij eveneens niet wist dat het hem kon boeien.

Digitaal

De website van De Standaard draait 24/7 en brengt het meest wetenswaardige nieuws op een integere manier, op zowel desktop als smartphone. U vindt hier zowel gratis als betalende journalistiek. Doorheen de dag krijg je snelle en betrouwbare updates via onze nieuwsapp DS Nieuws. Elke werkdag verschijnt om 17 uur een avondeditie in de krantenapp van De Standaard. Op dat ogenblik trekt de redactie een streep in het zand en blikt terug op de belangrijkste nieuwsfeiten.

DS Letteren

De Standaard der Letteren is de enige literaire krantenbijlage van Vlaanderen die zowel ruimte geeft aan schrijvers en denkers van deze tijd als aan recensies en massa’s boekentips.

Mijn Geld

U heeft een vraag over uw geld en uw leven? Het antwoord staat elk weekend in Mijn Geld, de personal finance bijlage van De Standaard.

De Standaard Magazine

In De Standaard Magazine vormen wonen, reizen, lifestyle en voeding de hoofdingrediënten voor een relevant human interest magazine

De Standaard Weekblad

De Standaard Weekblad staat garant voor rake reportages, diepgaande interviews en sprekende fotografie.

DS avond

Elke werkdag verschijnt om 17 uur een avondeditie in de krantenapp van De Standaard. Op dat ogenblik trekt de redactie een streep in het zand en blikt terug op de belangrijkste nieuwsfeiten.