Het Belang van Limburg

Limburger en wereldburger

Opkomen voor de belangen van Limburg en die van alle Limburgers zit in ons DNA gebakken. Of het nu gaat om maatschappelijke, politieke of economische dossiers, onze journalisten houden de vinger aan de pols. Als Limburger en Wereldburger kijkt Het Belang van Limburg naar alles wat én in de regio én in de wereld gebeurt. Met Het Belang van Limburg -community merk bij uitstek- brengen we graag mensen dichter bij elkaar en spelen we katalysator voor meer verbinding binnen de Limburgse gemeenschap.

Het Belang van Limburg is een toegankelijke krant voor alle Limburgers. Met een genereus nieuwsaanbod van Limburgs, nationaal en wereldnieuws. Bij Het Belang van Limburg kiezen ze resoluut één kant: de kant van de Limburgers en hun belangen. Limburg is een nederige provincie, maar het is onze taak om de trotsheid hierover te stimuleren en uit te dragen. Want de belangrijkste ambassadeur voor de Limburger dat is Het Belang. Empathisch voor onze mensen, onze buurten en onze provincie. Maar kritisch voor het beleid en de verantwoordelijken die hier tegenin gaan. Zo kan Het Belang van Limburg door dichtbij alle Limburgers te staan, impact creëren voor de Limburgse gemeenschap.  Dankzij deze insteek bereiken ze 84% van alle krantenlezers in Limburg.

Sport

Het Belang van Limburg is dé sportkrant van Limburg. Als lezers mis je niets van het regionaal, nationaal en internationaal sportnieuws.

WKND Limburg

Elke zaterdag bij Het Belang van Limburg. Van de meest diepgravende interviews tot boeiende onderzoeksdossiers en achtergrondreportages. De lezer wordt verwend met originele uitstapideetjes in de buurt, de beste horeca- en logeeradresjes en de mooiste wandel- en fietstochten.

De Markt

Ons consumentenmagazine brengt elke zaterdag productentests, tips over reizen, wonen, auto en multimedia op zijn best.

Billie

Bomvol leven. Bomvol inspiratie. Dat is Billie, een wekelijkse glossy vol mode, beauty, wonen en lifestyle.

goed nieuws

Goed Nieuws

Net wanneer je denkt dat de wereld om zeep is, brengt Het Belang van Limburg elke dag goed nieuws!  Een portie antigif tegen zoveel onheil in de wereld.  Elke dag brengt de redactie een goednieuws-pagina én goed nieuws wordt een volwaardig onderdeel van het aanbod in de app en op de website. Gratis. “Leuk en positief nieuws uit eigen regio brengen, dat zit gewoon in ons DNA”, vertelt hoofdredacteur Indra Dewitte.