Wielertoeristen op kop in ‘Iedereen Flandrien’

Het Nieuwsblad wakkert dit jaar onder het motto ‘De koer is van ons’ de wielergekte aan door een nieuw initiatief in het leven te roepen, ‘Iedereen Flandrien’. Het doel? Beginnende wielertoeristen – zowel mannen als vrouwen - die wat graag over kasseien of hellingen rijden in tien weken tijd klaarstomen om een echte Flandrien te worden.

De coaches van dienst zijn niemand minder dan Thibau Nys en Jolien D’Hoore in samenwerking met sportarts Servaas Bingé en performance coach Kristof De Kegel. Samen geven ze de Nieuwsblad-lezer de ultieme tips & tricks om alle wielertechnieken in een mum van tijd onder de knie te krijgen.

‘Iedereen Flandrien’ is een crossmediaal project dat een brede waaier aan thema’s aan bod laat komen: van ‘hoe neem ik de perfecte bocht?’ tot ‘wat is het ideale wielrennerseten?’. Het traject dat de wielertoeristen afleggen, kan niet alleen nauwgezet in Het Nieuwsblad worden gevolgd, maar ook online. Bovendien zal er ook een podcast met Servaas Bingé gelanceerd worden waarin voeding centraal staat.

Wil je als partner graag mee in het wiel zitten van deze campagne? Contacteer …

Tiffany Roggeman

Project manager TV +32 473 44 45 30 Tiffany.Roggeman@adsanddata.be