Wat je zelf doet, doe je meestal beter

Dobbit TV is meer dan programma’s over bouwen en verbouwen. De zender biedt steeds meer inspiratie en tips zodat je maximaal kan profiteren van je huis en tuin. Dit creëert nieuwe opportuniteiten voor adverteerders die nu misschien een betere match vinden met hun producten of diensten.

Vakkennis verzameld

Door de jaren heeft Dobbit TV heel wat vakkennis verzameld op het gebied van bouwen en verbouwen.  Onder het ondertussen beroemde motto van Roger “Wat je zelf doet, doe je meestal beter” werden heel wat programma’s gemaakt voor zowel handige Harry’s als beginnende doe-het-zelvers. Gaat het over je huis isoleren, keramisch parket plaatsen, je elektrische installatie uitbreiden, nieuwe waterkraan plaatsen, … Noem het op en je vindt er een reportage over op Dobbit TV.  Deze expertise blijven ze ook aanbieden en is waardevolle content en context voor merken uit de bouw- en verbouw sector.

Inspiratie & tips aangepast aan het seizoen

Dobbit TV

Meer een meer biedt Dobbit TV ook inspirationele content met onder andere tips om je huis en/of tuin te onderhouden, te pimpen, … aangenamer te maken.  Maar Dobbit TV gaat verder en past zijn content ook aan op basis van het seizoen.  Slim gezien, toch?!

Voor de zomer en vakantie hebben ze een heel pakket aan reportages klaarstaan zowel voor de vakantiegangers als de thuisblijvers: 5x klussen in de zomer, 3 oplossingen voor een proper zwembad, Hoe je woning koelen zonder airo?, Zo reis of klus je deze zomer zonder zorgen, Hoe een windscherm in je tuin plaatsen, Waar moet je op letten bij de keuze van een zwembad?,  …  en nog veel meer.

De combinatie van inspirationele content en het afstemmen op seizoenen biedt opportuniteiten voor adverteerders die vandaag de weg naar de zender nog niet hadden gevonden.  Dobbit TV creëert waardevolle content en context voor merken, diensten en producten uit verschillende sectoren en niet alleen meer uit de bouw- of verbouw sector.

Meer weten over adverteren bij DobbitTV?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

BUSINESS DEVELOPMENT & YIELD TV DIRECTOR +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be