Verrijk jouw Ads & Data Total Video-plan met Snapchat Commercials

Met het Ads & Data Total Video - ecosysteem zet onze reclameregie meer dan ooit in op video. De Snapchat Commercials vormen hier de perfecte aanvulling op. Zo kan je jouw bestaande reclamespot voortaan ook aan Snapchatters tonen. Een interessante doelgroep voor adverteerders, aangezien jongeren niet zo makkelijk te bereiken zijn via andere mediakanalen.
Snap Vertical Video's

Snap Commercials zijn premium videoadvertenties

Eén van de sterktes van de Snap Commercials is dat je spot full screen op de smartphone van je doelgroep verschijnt en gedurende 6 seconden non-skippable is. Het gaat om verticale videoadvertenties die mét geluid worden afgespeeld.  Dankzij Extended Commercials is het ook mogelijk om langere spots te tonen (tot max. 3 minuten).  Ook hier zijn de eerste 6 seconden non-skippable.  De Snap Commercials verschijnen in de Discover zone bij ‘premium shows’ en bij ‘games’. Meer dan 40% van de Belgische Snapchatters bekijkt dit maandelijks in de Discovery zone.  Snap Commercials hebben een gemiddelde completion rate van 71%.

Creatief met verticale video’s

Snapchat volgt het natuurlijke en intuïtieve gebruik van de Snapchatters op hun smartphone. Daarom verschijnen de video’s  full screen en verticaal (dus niet de traditionele 16:9 verhouding vanop het tv-scherm) in de app. Maar Snap Publisher maakt het mogelijk om binnen het advertentieplatform zelf een vertical video te maken van je videoadvertentie. Er is zelfs keuze tussen enkele vooringestelde layouts.

Bekijk in de video hiernaast hoe je gemakkelijk zelf je videoadvertentie kan omzetten naar een vertical video ad binnen het Snap Publisher platform.

Creative Guidelines

Speel creatief in op de troeven van dit formaat (full screen met geluid, 6 sec non-skippable, verticaal).  Trek onmiddellijk de aandacht en zorg ervoor dat de kijker meer wil zien.  We hebben wat creatieve guidelines voor je gebundeld in enkele slides met voorbeelden.

Download nu

Meer weten? Contacteer onze experten…

Valérie Heyse

Sales Product Specialist +32 473 87 71 58 Valerie.Heyse@adsanddata.be

Leen Vloemans

Sales Product Specialist +32 474 82 57 56 Leen.Vloemans@adsanddata.be