Schrijf je nu in voor het BAM Marketing Congress

Op 7 en 8 december 2023 vindt de 42e editie van het BAM Marketing Congress plaats, hét marketingevenement van dit jaar dat je zeker niet mag missen! Het congres van dit jaar dompelt je 2 dagen lang onder in de wereld van marketing. Met meer dan 1500 deelnemers is het de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden en ideeën uit te wisselen met andere marketing professionals.

Wat kan je nog meer verwachten op het congres?

  • Drie podia met meer dan 50 nationale en internationale sprekers die hun inzichten en expertise delen.
  • Een gezellige Marketing Village met boeiende workshops en partnerstanden met de beste marketingoplossingen.

Het Congress thema van dit jaar is “RETHINK”. Nooit eerder waren veranderingen zo fundamenteel: in de manier waarop we werken, de manier waarop we reizen, de manier waarop we creëren …. Nieuwe technologieën hebben deze veranderingen zelfs versneld en het dwingt ons nu om onszelf in vraag te stellen en op zoek te gaan naar nieuwe manieren om zinvol te blijven in een steeds veranderende wereld. Het is tijd om stil te staan en alles volledig te “herdenken”. RETHINK… en welkom op het BAM Marketing Congress!

Boek nu al je ticket!

Early-Birds genieten van een uiterst voordelig tarief (geldig op individuele tickets en company packs). Ticket info en prijzen op marketingcongres.be/ticket-info.