Is jouw product ’Made in’ de regio? Nomineer het dan voor onze awards!

Een gloednieuwe verkiezing werpt haar schijnwerpers op ondernemers die de lokale productie in hun regio versterken. Made in lanceert met trots de zoektocht naar hét product ‘Made in’ de regio en nodigt alle ondernemingen die regionaal produceren uit om deel te nemen.

Made in is op zoek naar lokale bedrijven die producten op eigen bodem maken die uitgesproken origineel, succesvol, innoverend, spraakmakend en misschien zelfs nog onbekend zijn.
Of het nu gaat om baanbrekende technologie, unieke creaties, ambachtelijk vakmanschap, of andere opmerkelijke producten. We willen de verhalen horen achter deze lokale pareltjes die de regionale productie op de kaart zetten.

De verkiezing verloopt in verschillende fasen. Midden oktober wordt een selectie gemaakt uit alle inzendingen, waarbij iedere lezer van Made in kan stemmen op de genomineerden. Hieruit zullen vijf kandidaten per productieregio overblijven. Deze finalisten worden voorgesteld op Made in, waarna het hoogtepunt van de verkiezing plaatsvindt tijdens een feestelijke award show op 21 november. Deze sprankelende avond zal plaatsvinden in het prachtig vernieuwde Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA), waar we de winnaars van hét product met trots zullen onthullen.

Inschrijven kan via https://www.made-in.be/oproep/.

Deze verkiezing is een ode aan het lokale talent en de veerkracht van onze ondernemers. Samen kunnen we de waardering voor lokaal vakmanschap vergroten en de kracht van onze economie op een positieve manier benadrukken

Evy Nulens, Brand Manager van Made in

Made In is nog op zoek naar een partner voor deze verkiezing.

Interesse? Contacteer ons!

Peter Verrept

Creative Sales manager +32 490 56 54 73 Peter.Verrept@adsanddata.be