Ads & Data versterkt haar portfolio met MENT

Ads & Data draagt consolidatie hoog in het vaandel en zet dan ook sterk in op kwalitatieve samenwerkingen om haar portfolio te versterken. Vanaf 1 januari 2024 zal Ads & Data de commerciële belangen van MENT behartigen. De feelgood zender MENT die focust op Vlaamse muziek vormt de perfecte aanvulling op de huidige merkenportefeuille van de reclameregie.

MENT is al 12 jaar lang een themazender die 24/7 de nadruk legt op Vlaamse muziek doorspekt met nieuwtjes over lifestyle, theater, musical, nationaal en internationaal entertainment en celebs. Het is een feelgood zender die dicht bij de kijker en de luisteraar staat. Door de unieke beeld- en audiobeleving is MENT een onderhoudend muziekproduct dat de hele dag door kan opstaan als televisie of als radio op tv. Zo weet de zender maandelijks 1,4 miljoen Vlamingen te bereiken.

De zomer is voor MENT een hoogtepunt. Waar veel andere zenders in ‘zomerslaap’ en ‘herhaalmodus’ gaan, schakelt MENT een versnelling hoger met een zomers muziekaanbod en praatprogramma’s. Zo zal Herbert Verhaeghe (Radio 2) in Herbert Zomert onder meer minister Benjamin Dalle, Belle Perez, Chris Lomme en nog vele andere bekende Vlamingen ontvangen. Marc Boon (eerder Vlaamse co-presentator De Rijdende Rechter op de Nederlandse televisie) mag als gastheer van Boon@Night onder meer Mathias Vergels en Helmut Lutti verwelkomen.

Een eigen muziekprogramma mag deze zomer ook niet ontbreken op MENT. Zo zullen Christoff, Pat Krimson, Loredana, De Romeo’s en nog vele anderen optreden op de markt in Diksmuide. MENT brengt daarin een mix van Vlaamse pop en meezinghits. Daarnaast heeft de Vlaamse muziekzender ook een intens partnership met Vlaanderen Feest. In dit kader zijn er in de tweede week van juli lange hitijsten waaronder de TOP 11 7 en een grote live studioshow met live verslagen vanop events, reportages, veel muziek en gasten in de studio zoals minister-president Jan Jambon.

Graag meer weten?

Neem contact op met Inne De Swaef, Product Lead tv via Inne.De.Swaef@adsanddata.be