HGTV

HGTV

Dé woon- en lifestyle zender

HGTV (Home & Garden TV) is dé inspiratie zender voor alle interieurfans en renovatieliefhebbers. HGTV vertelt verhalen van échte mensen met mijlpalen die zij willen behalen in hun interieur-, renovatie- of andere huisprojecten. Het is de zender waar interieurdromen werkelijkheid worden en zelfs de lastigste bouwprojecten uiteindelijk altijd vorm krijgen. HGTV is er voor de interieurfans, de renovatieliefhebbers of zij die simpelweg willen relaxen tijdens het wegdromen bij huis- en interieurcontent.

Ontdek de uitgebreide line-up van programma’s, waaronder de razend populaire ‘Celebrity IOU’, ‘My Lottery Dream Home’, ‘Fixer To Fabulous’, en ‘No Reno Demo’. Of het nu gaat om het inrichten, stylen, renoveren, kopen of verkopen – bij HGTV vind je alles wat met jouw huis te maken heeft. Laat je inspireren terwijl we je meenemen in de kunst van inrichten, stylen, renoveren, en nog veel meer. Van de aankoop van je woning tot het laatste detail in je interieur, HGTV is jouw ultieme gids naar een stijlvol en inspirerend huis.

Key Programma’s

Fixer to Fabulous

Fixer to Fabulous

In elke aflevering van “Fixer to Fabulous” neemt het echtbaar Dave en Jenny een oud huis onder handen dat nood heeft aan een serieuze renovatie. Ze proberen de oorspronkelijke charme van het huis te behouden terwijl ze tegelijkertijd moderne en stijlvolle elementen toevoegen. Het koppel heeft een voorliefde voor het hergebruiken van materialen en het toevoegen van unieke, op maat gemaakte details om elke renovatie een persoonlijk tintje te geven.

We zien niet alleen het proces van de verbouwing zelf, maar ook de uitdagingen waarmee Dave en Jenny worden geconfronteerd, evenals de vreugde en voldoening van het opleveren van een prachtig gerenoveerd huis aan dankbare huiseigenaren.

Nate & Jeremiah Home Project

Nate & Jeremiah Home Project

Nate Berkus en Jeremiah Brent zijn bekende ontwerpers en lifestyle-experts die verhuizende gezinnen helpen met een nieuwe start.  Ze helpen de gezinnen met los te laten wat ze niet meer nodig hebben voordat ze het huis renoveren en transformeren tot het perfecte droomhuis met ideale en prachtige leefruimtes.

Het unieke van het programma is dat het niet alleen draait om het esthetische aspect van design, maar ook om het emotionele en persoonlijke. Nate en Jeremiah werken nauw samen met de gezinnen om hun persoonlijke smaak en levensstijl in het ontwerp op te nemen. Ze gaan in op de behoeften en wensen van de bewoners en zorgen ervoor dat het eindresultaat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.

Property Brothers

Property Brothers

“Property Brothers” wordt gepresenteerd door de Canadese tweelingbroers Drew en Jonathan Scott. De serie volgt hen terwijl ze gezinnen helpen bij het vinden, kopen en renoveren van huizen om hun droomwoning te realiseren.

Het programma is geliefd vanwege de combinatie van entertainment, informatieve inhoud over vastgoed, en de transformaties die de huizen ondergaan. Drew is de vastgoedmakelaar en onderhandelt met verkopers, terwijl Jonathan de aannemer en ontwerper is, wat een unieke dynamiek toevoegt aan het programma.

Unsellable Houses

Unsellable Houses

In “Unsellable Houses” tranformeren de zussen Lyndsay Lamb en Leslie Davis, vastgoedexperts en ontwikkelaars, op het eerste zicht onverkoopbare huizen tot aantrekkelijke eigendommen die snel van de markt gaan.

Het doel van “Unsellable Houses” is om te laten zien hoe strategische renovaties en ontwerpkeuzes een grote invloed kunnen hebben op de verkoopbaarheid van een woning. Het programma biedt kijkers inzicht in vastgoedmarketing en renovatiestrategieën, terwijl het tegelijkertijd vermakelijk is dankzij de dynamiek tussen de zussen en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd tijdens het transformeren van onverkoopbare huizen.