Ad Studio

Dat is slim én snel adverteren op de beste nieuwssites en sociale mediakanalen tegelijkertijd.

 

Duik niet meer in de complexe systemen van Google en Facebook. Wij doen dit voor jou.

Bepaal zelf welke mensen je wil bereiken, in welke regio ze wonen en welke interesses ze hebben.

Jouw budget wordt zo efficiënt mogelijk ingezet voor een optimaal rendement van jouw investering.

Ontdek hier de voordelen.

Jouw campagne op verschillende online kanalen tegelijkertijd.

Search Engine Advertising (SEA) zorgt ervoor dat jouw bedrijf steeds tussen de eerste zoekresultaten van Google verschijnt. Je bedrijf is hierdoor maximaal op Google terug te vinden.

Facebook, het grootste sociale netwerk in België, en Instagram bieden de mogelijkheid om jouw doelgroep rechtstreeks te bereiken.

Het netwerk van Ads & Data, dat zijn onderandere de nieuwssites van De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg, bereikt dagelijks zo’n 1.604.179 miljoen bezoekers die op zoek gaan naar betrouwbare informatie en nieuws.

Enkel bij de juiste doelgroep voor een maximaal rendement.

Je bepaalt zelf welke mensen je wil bereiken, in welke regio ze wonen en welke interesses ze hebben.

Je campagne wordt voortdurend geanalyseerd en bijgestuurd. Zo zien enkel de interessantste profielen jouw boodschap en betaal je niet voor bereik dat er niet toe doet. Wist je dat dit zelfs mogelijk is met een beperkt budget? Wij zorgen namelijk voor een optimaal rendement van jouw investering.

Een handig rapport na iedere campagne.

De data van een campagne worden onmiddellijk door Adstudio verwerkt. Na afloop krijg je zelfs een uitgebreid rapport, zodat je precies weet wat je investering opleverde.

Wij doen het voor jou.

AdStudio is een tool die de mogelijkheid biedt om tegelijk te adverteren op de beste nieuwssites, gecombineerd met sterke sociale media. Die combinatie versterkt de resultaten van een campagne. Je hoeft zelf niet in de complexe systemen van Google en Facebook te duiken. Ons team van media experts doen dit voor jou.