WKND Limburg: de nieuwe weekendbijlage van HBVL

Sinds afgelopen zaterdag smelten de twee bestaande bijlages van Het Belang van Limburg (HBVLPlus en Goesting) samen tot één papieren weekendbijlage. WKND Limburg is 32 pagina’s lang het perfecte leesvoer voor elke Limburger.

In WKND Limburg wordt het beste uit de vorige bijlages gecombineerd. Van de meest diepgravende interviews tot boeiende onderzoeksdossiers en achtergrondreportages. De lezer wordt verwend met originele uitstapideetjes in de buurt, de beste horeca- en logeeradresjes en de mooiste wandel- en fietstochten. Elke zaterdag terug te vinden bij Het Belang van Limburg.

 

Toerisme Limburg adverteert bewust op schrikkeldag

Volgens Toerisme Limburg is er geen betere manier om de 24 uur extra die we éénmaal om de 4 jaar cadeau krijgen te spenderen in Limburg. Op 29 februari verschijnt Het Belang van Limburg dan ook in een wikkel van Toerisme Limburg. De lezer kan die dag ontdekken wat voor moois er allemaal te beleven valt in de provincie Limburg. Een originele manier om als adverteerder in het oog te springen en zo’n 377.000 lezers te inspireren.

Jouw merk laten schitteren in WKND Limburg?

Neem contact op met Katty Maes, Sales Product Specialist Institutioneel bij Ads & Data.

Contacteer Katty