Ads & Data breidt haar video-aanbod uit met internationale streamingdienst HBO Max

Vanaf 1 juli 2024 zal Ads & Data de commerciële belangen van HBO Max in België behartigen, het streamingplatform dat het beste van HBO, Discovery's real-life entertainment en Eurosport's internationale topsportuitzendingen aanbiedt. Deze samenwerking betekent een nieuwe stap in de versterking van het videomarktleiderschap voor Ads & Data.

HBO Max onderscheidt zich door toonaangevende tv-programma’s, nieuwe, maar vooral ook iconische films en essentiële sportevenementen binnen één platform te bundelen. Met een gevarieerd aanbod aan kwalitatieve content van gerenommeerde merken zoals HBO Originals, Max Originals, Warner Bros. en the DC Universe weet HBO Max een breed publiek aan te spreken. Zo krijgt de kijker toegang tot de volledige ‘Harry Potter’-reeks, films zoals ‘Wonka’ en series zoals ‘Game of Thrones’, de nieuwe komedie ‘The Franchise’ en nog zo veel meer.

De lancering van HBO Max in België valt niet toevallig samen met de start van de Olympische Spelen. Het Max-platform is deze zomer de exclusieve bestemming voor alle live verslaggeving. Parijs 2024 maakt deel uit van elke abonnementsvorm, zodat alle klanten volledige toegang krijgen tot het grootste sportevenement ter wereld.

De hoogwaardige content waarvoor HBO MAX garant staat, vormt de perfecte aanvulling op het huidige video-aanbod van Ads & Data. Online video advertising kende de afgelopen jaren een spectaculaire groei en is vandaag één van de belangrijkste pijlers in een mediaplan. Ads & Data beschikt reeds over het grootste  BVOD-aanbod op de Belgische markt, maar de samenwerking met HBO kadert in de strategie van kwalitatieve partnerships. Zo kan Ads & Data niet alleen een aantrekkelijker aanbod in het Noorden van het land voorschotelen, maar dankzij het nationale aanbod van HBO Max wordt ook het Zuiden afgedekt.

“HBO Max, één van de top streamingdiensten in de wereld maakt zijn debuut in België. We zijn dan ook vereerd dat we de commerciële belangen hiervan mogen vertegenwoordigen. Deze samenwerking past naadloos binnen de videostrategie van Ads & Data, waarbij we door een breed bereik en een kwalitatieve targeting zowel voor onze partners als voor onze adverteerders een meerwaarde kunnen creëren.”

Bart Demeulenaere, CCO Ads & Data

“Ads & Data heeft de expertise en ervaring die we zoeken in een lokale partner en we zijn ervan overtuigd dat zij onze Ad Sales perfect kunnen vertegenwoordigen. We kijken ernaar uit om onze handen in elkaar te slaan en samen te werken vanaf juli 2024.”

Rogier van de Paverd, Digital & Ad Sales director Warner Bros. Discovery Bene

Vragen of meer info? Contacteer ons

Svooike Demunter

Svooike Demunter

Sales Product Specialist +32 472 22 30 54 Svooike.Demunter@adsanddata.be