Luxemburger Wort

Het nummer 1 dagblad in Luxemburg.

De Luxemburger Wort, die voor het eerst verscheen in 1848 en nu het belangrijkste dagblad van het land is, is het belangrijkste nieuws- en opinietijdschrift van Luxemburg, dankzij zijn sterke identiteit en journalistieke kwaliteit, zowel in gedrukte als in digitale vorm. Naast de traditionele rubrieken van een dagblad publiceert de Luxemburger Wort regelmatig speciale reportages, diepgaande analyses en exclusieve informatie. De meeste artikelen zijn in het Duits geschreven, maar sommige worden ook in het Frans of het Lëtzebuergesch gepubliceerd. Veder hebben ze ook nog een website waar al hun artikels op terug te vinden zijn (www.wort.lu)

Auto Moto

Het automagazine in Luxemburg. Auto Moto brengt enorm veel informatie over de actualiteit van de automobielsector, de actualiteit, testritten met nieuwe modellen en de nieuwe uitdagingen van de mobiliteit.

Das Magazin

Das Magazin is het lokale tijdschrift van de Luxemburger Wort voor lezers die consumenten zijn en die belang hechten aan hun levenskwaliteit.

Tendances

Tendances is het maandelijkse luxe en prestige tijdschrift dat als bijlage wordt meegeleverd bij Luxemburger Wort. Het stimuleert en vangt emoties, stijlen en lifestyle trends.

Bauen & Wunnen

Het magazine van Luxemburger Wort dat zich specifiek focust op immobiliën, meubelzaken, gespecialiseerde bedrijven. Het is the place to be voor ambachtslieden en dienstverleners in de bouwsector.

Exzellenz

Inspirerend en opwindend, Exzellenz is het magazine voor luxe onroerend goed en een zekere levenskunst. Architecten, decorateurs, deskundigen en ambachtslieden delen in dit magazine hun mooiste creaties en hun geheimen.

Contacto

Contacto is de Portugese versie van Luxemburger Wort. 1 op 5 mensen in Luxemburg spreekt Portugees. De laatste jaren werden enkele van de beste Portugese aangeworven en heeft Contacto internationale prijzen gewonnen.

Meer info? Contacteer onze expert.

Annelies Vankersschaever

Sales Product Specialist – Luxemburg +32 479 97 08 97 annelies.vankersschaever@adsanddata.be