Waarom Total Display de juiste keuze is voor regionale campagnes

Print en digitaal zijn niet langer twee aparte werelden, maar vormen dankzij Total Display één geheel, waarbij campagnes voortaan automatisch via beide kanalen worden uitgeleverd. Een nieuwe manier van adverteren die heel wat voordelen met zich meebrengt.

Op zoek naar een manier om als regionale adverteerder nieuwe klanten aan te trekken? Dan is ‘Total Display’ alles wat je nodig hebt. Total Display what?! Dat is een nieuwe, geïntegreerde vorm van adverteren waarbij je advertentie zowel via print als digitaal binnen het Ads & Data-netwerk verschijnt.

Print en digitaal zijn niet langer twee aparte werelden, maar vormen dankzij Total Display één geheel, waarbij campagnes voortaan automatisch via beide kanalen worden uitgeleverd. Een nieuwe manier van adverteren die heel wat voordelen met zich meebrengt.

Trek nieuwe klanten aan

Het mediagebruik van de consument is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Daar speelt Total Display gretig op in, zodat we je een optimaal bereik kunnen garanderen. Met deze nieuwe, geïntegreerde reclamevorm bereik je als adverteerder nieuwe, potentiële klanten die je via print nooit zou bereiken, maar wel via digitaal. En omgekeerd, door als printadverteerder ook in te zetten op digitale targeting bereik je meer mensen in je doelgroep.

Kwaliteitsvolle merken in het vertrouwde Ads & Data-netwerk

De mediamerken die we bij Ads & Data aanbieden zijn gekende én vooral vertrouwde merken, zoals Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Standaard. Dankzij Total Display is het mogelijk om via verschillende formaten in al onze papieren kranten en hun digitale afgeleiden (websites en apps) tegelijkertijd te adverteren. Onze premium contexten versterken de geloofwaardigheid van jouw merk.

Total Display

Total Display = de beste aankoop

Kiezen voor Total Display is een slimme media-investering en wel hierom. Je betaalt niet langer voor een volledige printoplage, maar enkel voor je zelfgekozen regionale doelgroep. Daarenboven kan je die doelgroep ook online bereiken aan een ééngemaakt tarief. Zo is Total Display ook voor kleinere budgetten mogelijk. Als krantenadverteerder geeft dit je de kans om zo de voordelen van het digitale adverteren te ontdekken. Omgekeerd geniet een online adverteerder van het extra bereik van de krant. Dat maakt dat Total Display de ‘best buy’ in de markt is, simpelweg omdat je meer waar voor je geld krijgt.

Heel eenvoudig

De aankoop van Total Display is bijzonder eenvoudig, dankzij één prijs voor een all-in-one package waarbij alles via één sales contact verloopt. Je koopt één pakket waarbij je advertenties op basis van je gekozen doelgroep worden uitgeleverd op alle platformen (zowel print als digitaal) van onze nieuwsmedia. De advertentie zal op die plaatsen verschijnen waar de beoogde doelgroep het nieuws consumeert.

 

Meer impact

Door gelijktijdig via print en digitaal te adverteren, ontstaat er een hogere betrokkenheid bij advertenties en ontstaat er bijgevolg een hogere memorisatie.

Benieuwd wat Total Display voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer …

Pieter Vrijens

Pieter Vrijens

Sales Product Specialist +32 477 88 14 27 Pieter.Vrijens@adsanddata.be