tboo & more biedt vernieuwde printpakketten aan

IPM en Ads & Data hebben met tboo & more een nationaal crossmediaal campagneplatform gelanceerd dat zich richt op het creëren van een lokaal ecosysteem voor video, display en gerichte advertenties. Sinds de lancering in oktober 2022 heeft tboo & more zichzelf bewezen als een krachtig platform dat voorziet in de behoeften van zowel reclamebureaus als adverteerders door een alternatief te bieden voor internationale spelers.

Twee exclusieve vernieuwde printpakketten

In een voortdurende inspanning om innovatieve en kwalitatieve oplossingen te bieden, introduceert tboo&more nu twee exclusieve vernieuwde printpakketten:

 

1+1 magazine gratis voor €23.000

Dit pakket is ideaal voor bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten zonder extra kosten.

2+3 magazines gratis voor €46.000

Dit pakket biedt een uitstekende waarde voor bedrijven die een breder en frequenter aanwezig willen zijn in de markt.

 

Meer info over de vernieuwde pakketten

Wist je dat?

Het printpakket niet het enige pakket is binnen het aanbod van tboo&more. Naast het printpakket bestaan er nog verschillende pakketten. Zo is er een videopakket waarmee gemiddeld 3,5 miljoen kijkers per maand kunnen worden bereikt en een digitaal pakket met 6.102.579 real users per maand en dit allemaal binnen een premium Belgische context.

Momenteel is er ook een tijdelijke aanbieding op het EK-Package. Hierbij gaat het om zowel een print als een displaypakket dat kan aangekocht worden voor het EK 2024.

Ontdek alle tboo & more pakketten

Meer weten? Contacteer ons