Highlights juli bij HBO MAX, BBC First, History, Discovery, TLC, HGTV, MTV en Njam!

Wil je op de hoogte blijven van de programma's die in juni te zien zijn op HGTV, Discovery, TLC, ID, Eurosport, Njam! en History Channel? We hebben alles samengebracht in een handig overzicht, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.
HBO MAX

HBO MAX

Begin deze maand ging HBO MAX van start met het tweede seizoen van  House of the Dragon en de spectaculaire film Godzilla x Kong: The New Empire. Sportliefhebbers kunnen nog tot 21 juli genieten van live-uitzendingen van de Tour de France. HBO Original-documentaires zoals Faye, waarin Hollywood-legende Faye Dunaway haar levenservaringen deelt, en Quad Gods, dat het verhaal volgt van drie New Yorkers met een dwarslaesie die een quadriplegisch e-sportsteam vormen, bieden diepgaande en inspirerende verhalen. Olympische Spelen-fans kunnen genieten van August 4th: an Olympic Odyssey, dat iconische momenten van sporthelden als Jesse Owens en Carl Lewis herbeleeft. Verder biedt de Max Original documentaire-serie Teen Torture Inc. een onthullende kijk op schokkende misstanden, terwijl titels als Lethally Blonde, het derde seizoen van All American: Homecoming, en het zesde seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way voor verdere entertainment zorgen. Met dit diverse aanbod aan series, films en documentaires, belooft HBO Max een boeiende maand te worden voor alle kijkers.

BBC First

BBC First verwelkomt de zomer met top Brits drama. In juli keert Miss Scarlet and The Duke terug voor een vierde seizoen. Elisa neemt het roer over van Nash & Sons en ondervindt uitdagingen in haar bedrijf, maar ontvangt hulp uit onverwachte hoek. Haar persoonlijke leven staat ook op een kruispunt door een belangrijke beslissing met William (de Duke) die hun toekomst zal bepalen.  Elke donderdag zorgt Catch Me a Killer voor spanning. Charlotte Hope vertolkt Micki Pistorius, Zuid-Afrika’s eerste profiler van seriemoordenaars, in dit waargebeurde verhaal, gebaseerd op de gelijknamige roman.  Op zondag volgen we Blackshore, waar rechercheur Fia Lucey terugkeert naar haar geboortedorp om een lokale verdwijning te onderzoeken. Ze ontdekt schokkende geheimen en confronteert haar eigen verleden.

Meer lezen over Blackshore?

History

Vanaf deze zomer kan je op HISTORY genieten van drie boeiende shows die je meenemen naar mysterieuze en spannende werelden. In Ancient Aliens presenteert Giorgio Tsoukalos de theorie dat buitenaardse wezens de aarde al miljoenen jaren bezoeken, met historische diepgang in oude beschavingen en archeologische vondsten. Storage Wars keert terug met nieuwe seizoenen vol biedingen en humor, waar kopers wedijveren om opslagboxen in de hoop waardevolle schatten te vinden. In The Unexplained with William Shatner, onderzoekt William Shatner onverklaarbare mysteries wereldwijd met bijdragen van wetenschappers en getuigen. Mis deze fascinerende en spannende series niet!

Ontdek meer van de History programma’s
Discovery On The Roam

Discovery

Op Discovery zijn er deze zomer enkele fascinerende nieuwe programma’s te zien. In “On the Roam” volgt acteur Jason Momoa zijn passie voor vintage motoren, waarbij hij in de eerste aflevering een originele Harley DAH uit de jaren dertig namaakt met behulp van bevriende monteurs. In “Traffic Cops” zien we hoe de verkeerspolitie van Yorkshire de wegen veilig houdt, met spannende achtervolgingen en gevaarlijke situaties. “Salvage Hunters: The Restorers” toont hoe antiekhandelaren beschadigde items laten restaureren door vakmensen zoals horlogemaker Paul Williams en meubelmaker Steve Norman, die met knoflook lijm sterker maakt. Voormalig voetballer Vinnie Jones transformeert in “Vinnie Jones In The Country” zijn landgoed in West-Sussex tot een paradijs voor gasten en natuur, waarbij hij zich ontfermt over egels met hulp van zijn ‘crazy gang’. In “Roadworthy Rescues” geeft Derek Bieri oude auto’s een nieuw leven, zoals een 1964 Ford Galaxie die hij omtovert tot een rally-tribute car, samen met vrienden die voor creatieve verbeteringen zorgen.

TLC

TLC biedt in juli een boeiende line-up van nieuwe seizoenen en series. In “90 Day Fiancé: The Other Way” volgen we zes internationale koppels die de grenzen van de liefde verkennen, met verhalen vol uitdagingen zoals ex-geliefdes en culturele botsingen. “Doubling Down With The Derricos” toont de drukte van een groot gezin met veertien kinderen, waarbij Karen en Deon zoeken naar een groter huis terwijl hun oudste dochter naar de universiteit gaat. “Unexpected” volgt tieners die onverwacht zwanger raken, zoals de 15-jarige Kayleigh die te maken krijgt met sociale stigma’s en twijfels over de betrokkenheid van haar vriend. “Welcome to Plathville” biedt een kijkje in het turbulente leven van het strenggelovige Plath-gezin, waar scheidingen, nieuwe relaties en terugkerende kinderen voor spanningen zorgen. Tot slot helpt het koppel Davina en Kristin in “Small Town Potential” huizenzoekers in de Hudson Valley om hun droomhuis te vinden en te renoveren, met een mix van historische charme en moderne aanpassingen.

Lees meer over de programma’s

HGTV

HGTV brengt in juli een boeiende line-up met drie nieuwe programma’s. “Lakefront Empire” neemt je mee naar het iconische Lake of the Ozarks, waar lokale makelaars zoals Peggy Albers, die een opmerkelijke transformatie doormaakte van ex-gevangene naar topmakelaar, strijden om de beste huizen voor hun cliënten te vinden. “Battle on the Beach” keert terug op 19 juli met een nieuwe locatie, Oak Island, waar drie teams onder begeleiding van gerenommeerde mentoren zoals Ty Pennington en Alison Victoria concurreren om het beste strandhuis te renoveren en een prijs van 50.000 dollar. Tot slot start op 21 juli “Who’s Afraid of a Cheap Old House?” waarin renovatie-experts Elizabeth en Ethan Finkelstein huiseigenaren helpen bij het vinden en opknappen van historische huizen voor een betaalbare prijs. In de eerste aflevering helpen ze Nick en Christiana bij hun zoektocht naar een betaalbare en bijzondere woning buiten New York City, waarbij ze kiezen tussen een 19e-eeuwse villa en een kerk uit 1782. Met deze diverse en inspirerende programma’s biedt HGTV deze maand een mix van luxe, competitie en historische charme.

Lees meer over de programma’s

MTV

MTV komt in juli met een opwindende line-up van programma’s die je niet mag missen. “Ink Master” seizoen 8 brengt een intense competitie waarbij rechters Oliver Peck en Chris Nunez teams van 9 artiesten selecteren voor extreme uitdagingen, strijdend om $100.000 en de titel van INK MASTER. Ook keert “Ridiculousness” terug voor seizoen 36, met gasten naast Rob Dyrdek en co-host Sterling Brim. Voor de liefhebbers van competitie is er “The Challenge: All Stars” seizoen 2, waar 24 voormalige deelnemers terugkeren om te bewijzen dat ze nog steeds de titel van Challenge kampioen verdienen, met een grootse prijs van $500.000 op het spel. Nieuw is “Caught In The Act” waar gastvrouw Tami Roman verdachte partners helpt hun ontrouwe geliefden te ontmaskeren, met de hulp van een relatie-expert en een privédetective om de schokkende waarheid aan het licht te brengen. Tot slot brengt het “Mid Year Music Stunt 2024” elke zaterdag de beste muziekcontent en documentaires, waaronder de VMA’s 2023, “As We Speak: Rap Music on Trial” en “DMC My Adoption Journey”. Mis deze zomerse MTV-programma’s vol actie en spanning niet!

Lees meer over de programma’s

Njam!

Het zomert op njam! En dan zetten onze chefs maar al te graag de bloemetjes buiten! Ze pakken uit met frisse drankjes en originele hapjes, zalig zonnige gerechten en koelen af met verrukkelijke desserts! Beleef de zomer van njam! met nieuwe overheerlijke programma’s, download gratis onze njam! Summer Guide of ga uit de bol op de zomerse klanken van onze Proef de Zomer playlist!

Download de Njam! summerguide

Jouw merk in de kijker zetten op één van onze themazenders?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be