Ment

Ment

Feelgood hitzender

MENT is een feelgood zender, die al meer dan 12 jaar lang focust op Vlaamse muziek en die dicht bij de kijker en de luisteraar staat.  Het aanbod van MENT is naast Vlaamse muziek doorspekt met nieuwtjes over lifestyle, theater, musical, nationaal en internationaal entertainment en celebs. Door de unieke beeld- en audiobeleving is MENT een onderhoudend muziekproduct dat de hele dag door kan opstaan als televisie of als radio op tv.

MENT bereikt per maand gemiddeld 1.507.654 kijkers.

 

 

MENT

De zomer is voor MENT een hoogtepunt

Waar veel andere zenders in ‘zomerslaap’ gaan, schakelt MENT een versnelling hoger met een zomers muziekaanbod en praatprogramma’s. Zo zal Herbert Verhaeghe (Radio 2) in Herbert Zomert onder meer minister Benjamin Dalle, Belle Perez, Chris Lomme en nog vele andere bekende Vlamingen ontvangen. Marc Boon mag als gastheer van Boon@Night onder meer Mathias Vergels en Helmut Lutti verwelkomen.

Een eigen muziekprogramma mag deze zomer ook niet ontbreken op MENT. Zo zullen Christoff, Pat Krimson, Loredana, De Romeo’s en nog vele anderen optreden op de markt in Diksmuide. MENT brengt daarin een mix van Vlaamse pop en meezinghits.

Kijkcijfers

MENT handhaaft zich als Vlaamse themazender met een stevig marktaandeel. Het gemiddeld aantal unieke kijkers op maandbasis ligt boven het anderhalve miljoen.  1 op 4 Vlamingen kijkt MENT.  In 2022 heeft zelfs 67% van de Vlamingen MENT gekeken.