Spotify playlist ‘On Repeat’ is nu beschikbaar voor sponsoring

Bereik je doelgroep terwijl ze hun favoriete nummers van het moment streamen met Sponsoring van de 'On Repeat' Playlist.

Bereik je doelgroep terwijl ze hun favoriete nummers van het moment streamen

Ken je die nummers waar je maar blijft naar luisteren? Bij Spotify hebben we het makkelijker gemaakt voor luisteraars om nog meer naar hun favoriete songs te luisteren met ‘On Repeat’. Wij weten wat je de afgelopen 30 dagen het vaakst beluisterde en op basis daarvan wordt deze afspeellijst automatisch bijgewerkt. Met 12 miljard streams wereldwijd, is deze gepersonaliseerde afspeellijst een van de meest populaire playlists op Spotify.

En exact om die reden zijn we zo enthousiast dat ‘On Repeat’ nu beschikbaar is voor sponsoring. Dit biedt adverteerders de kans om tijdens een relevant en persoonlijk moment in contact te komen met hun doelgroep. Met deze advertentie-ervaring maken we gebruik van Spotify’s Streaming Intelligence om contextueel relevante advertenties te leveren naast de content waar de gebruikers van houden. Het is een win-win situatie voor zowel luisteraars als merken.

Met ‘On Repeat’ en eerder al ‘Discover Weekly’ heeft Spotify nu de twee meest populaire playlists beschikbaar gemaakt voor sponsoring. Playlist sponsoring maakt deel uit van een bredere strategie om merken te helpen een gepersonaliseerde ad ervaring te bieden en hun publiek aan zich te binden.

 • Bij ‘Discover Weekly’ kunnen luisteraars nieuwe nummers ontdekken die ze nog nooit eerder hebben gehoord.
 • Met ‘On Repeat’ kunnen adverteerders luisteraars bereiken terwijl ze hun favoriete songs (her)beluisteren.

Wat betekent dit voor jouw merk?

 • Verbeter de naamsbekendheid.
  Laat je boodschap horen in een gepersonaliseerde context naast de favoriete nummers van je doelgroep, wat de bekendheid en positieve merkassociatie bevordert.
 • Bereik je doelgroep op grote schaal.
  Bereik betrokken doelgroepen op grote schaal, het hele jaar door, voor maximale impact en relevantie.
 • Own the moment.
  Maximaliseer de top-of-mind awareness met exclusieve sponsoring van een van Spotify’s populairste afspeellijsten. Stimuleer de betrokkenheid met native promotie in de afspeellijst.

Met een sponsoring van de ‘On Repeat’ playlist maak je gebruik van Spotify’s uniek inzicht van haar luisteraars. Connecteer met je doelgroep op een platform dat ze vertrouwen, terwijl ze de nummers streamen waar ze van houden.

On Repeat Playlist Sponsoring

Download de volledige ‘On Repeat’ Playlist Sponsoring presentatie

Download nu

Wil je meer weten? Neem contact op met onze Spotify experten.

Svooike Demunter

Svooike Demunter

Sales Product Specialist +32 472 22 30 54 Svooike.Demunter@adsanddata.be