Play Media, VRT en DPG slaan handen ineen om solidariteitsactie Rode Kruis te steunen

Play Media, VRT en DPG Media zetten hun schouders onder de solidariteitscampagne van het Rode Kruis. In een spot van 30 seconden roepen de drie mediabedrijven op om te storten voor het Rode Kruis.

Mediagroepen solidair met slachtoffers watersnood

Ons land werd de afgelopen dagen enorm hard getroffen. Vele landgenoten blijven verweesd of dakloos achter na de ongeziene watersnood. Het Rode Kruis is nog steeds druk in de weer in de regio en brengt in kaart hoe er hulp kan geboden worden.

Play Media, VRT en DPG Media zetten hun schouders onder de solidariteitscampagne van het Rode Kruis. In een spot van 30 seconden roepen de drie mediabedrijven op om te storten voor het Rode Kruis. De spot is te horen en te zien op radio en televisie. Dat melden de drie mediagroepen vrijdag.

“De ongeziene watersnood van de voorbije dagen treft ons land hard. De ramp laat de mensen in de getroffen gebieden verweesd en soms zelfs dakloos achter”

Play Media, VRT en DPG media

De spot is vanaf vrijdagavond te zien en te horen bij Eén en Canvas, VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4 en VTM GOLD, Play 4, Play 5, Play 6 en Play 7 en te horen bij, Radio 1, Radio 2, Klara, MNM en Studio Brussel, Qmusic, Joe en Willy en NRJ.

Ook bij Ads & Data gaan onze gedachten uit naar slachtoffers, hulpverleners en al wie betrokken was bij de watersnood van de afgelopen dagen.

Zelf een helpende hand aanbieden of vragen over de steunactie?

Meer informatie vindt u hier.
Steunen kan via BE70.0000.0000.2525.