LinkedIn

Meer bezoekers op je (virtual) event met LinkedIn Event Ads

Na de versnelde ontwikkeling van de Event opties bij LinkedIn, kan je nu ook de (virtuele) events promoten met de nieuwe LinkedIn Event Ad.

Ondanks beginnende versoepelingen in het COVID-19 beleid, blijven heel wat bedrijven voorzichtig en plannen ze nog webinars en virtuele events.  Velen gaven zelf al aan dat virtual events en webinars een vast onderdeel van hun communicatie zullen blijven ook in de toekomst.  Maar hoe krijg je nu de juiste mensen op je (virtuele) event?

Versnelde ontwikkeling

Sinds de start van de COVID-19 epidemie, heeft LinkedIn een versnelling hoger geschakeld op gebied van innovatie. Op een sneltreintempo werd LinkedIn Events gelanceerd.  Voor zo’n event kan je je netwerk uitnodigen en deelnemers op de hoogte houden van alle info rondom het evenement.

Niet veel later werd  de brug gelegd tussen LinkedIn Events en LinkedIn Live.  Met deze integratie kan je livestream video van je event ook effectief op je event pagina aanbieden.  Deze versnelde ontwikkeling van LinkedIn producten maakte het mogelijk voor bedrijven om te kunnen blijven communiceren op deze manier met hun doelgroepen (zowel B2C als B2B).

Event promotie

Natuurlijk wil je dat je evenement een succes wordt! Je wil voldoende deelnemers en vooral de juiste mensen bereiken.  Niet alleen de mensen die je kent, maar ook die moeilijk te bereiken doelgroep van leidinggevenden en decision-makers.

Om je evenement op een efficiënte manier te promoten werd de LinkedIn Event Ad ontwikkeld.  Dit is een nieuw in-feed advertentieformaat om het bereik van je LinkedIn Event te vergroten en het professionele publiek dat je het meest interesseert te laten registreren voor je evenement.

Via de LinkedIn Event Ad krijg je toegang tot nieuwe event-specifieke rapportage-metrics (i.e. betrokkenheid die registraties stimuleren) die helpen om de ROI van je campagne aan te tonen.

61% van de volgers is sneller bereid actie te ondernemen wanneer ze geconfronteerd worden met zowel organic en paid content

 

Waarom de LinkedIn Event Ad gebruiken?

  • Breng je event in de aandacht bij de juiste professionals
  • Bewijs de ROI van uw event-specifieke advertentie-uitgaven
  • Converteer meer volgers in deelnemers

Download LinkedIn Event Ad Onepager

Get your event in front of the right professionals and maximize attendance.

Download nu

Onze LinkedIn experten

Leen Vloemans

Sales Product Specialist +32 474 82 57 56 Leen.Vloemans@adsanddata.be

Valérie Heyse

Sales Product Specialist +32 473 87 71 58 Valerie.Heyse@adsanddata.be
Kristof Van Bellingen

Kristof Vanbellinghen

Client operations expert – Digital +32 2 889 56 09 Kristof.Vanbellinghen@adsanddata.be